Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Monster Centrumgebied

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Monster Centrumgebied. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Monster Centrumgebied op onderwerp:

  Nepagent actief
  Vrijdag 17 maart 2017 om 15:12

  Monster - Een man die zich voordeed als nepagent nam vrijdag 17 maart om 09.30 uur een pinpas weg uit een woning aan de Amandelgaarde. Enige tijd later werd met de pinpas gepind in Den Haag.

  WestlandMonsterMonster CentrumgebiedOplichting
  Vals geld
  Vrijdag 27 januari 2017 om 08:09

  Monster - Politieagenten hielden dinsdag 24 januari in een woning aan de Molenbrink een 23-jarige Hagenaar aan voor het betalen met en voorhanden hebben van vals geld.

  WestlandMonsterMonster CentrumgebiedOplichting
  Banden lek geprikt in Monster
  Donderdag 7 april 2016 om 13:13

  Monster - Politieagenten troffen na een melding op donderdagochtend 7 april in Monster 28 auto’s aan waarvan een band was lek geprikt. Op een voertuig troffen agenten een handgeschreven tekst aan.

  WestlandMonsterMonster CentrumgebiedVernieling
  Twee mannen aangehouden na het plegen van vernielingen
  Woensdag 2 december 2015 om 10:31

  Monster - De politie heeft dinsdag 1 december om 20.15 uur een 25-jarige man uit Wateringen en een 28-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen.

  WestlandMonsterMonster CentrumgebiedDiefstal
  Twee mannen aangehouden na verdachte situatie bij woning
  Woensdag 9 september 2015 om 10:01

  Monster - De politie heeft woensdag 9 september om 02.45 uur teen 32-jarige man, zonder vaste woonplaats, en een 42-jarige man uit ’s-Gravenzande, aangehouden na een verdachte situatie bij een woning.

  WestlandMonsterMonster CentrumgebiedDiefstal
  Bestuurder veroorzaakt aanrijding
  Vrijdag 15 mei 2015 om 12:10

  Monster - Vier auto’s raakten woensdag 13 mei om 20.10 uur beschadigd op de Herenstraat. Een bestuurder werd aangehouden voor het rijden onder invloed.

  WestlandMonsterMonster Centrumgebied(Verkeers)ongeval
  Snelkraak, politie zoekt getuigen
  Vrijdag 28 februari 2014 om 08:20

  Monster - Onbekenden braken vrijdag 28 februari in een winkel in de Zeestraat in. Uit de winkel verdween een hoeveelheid parfum. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

  WestlandMonsterMonster CentrumgebiedInbraak

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Monster Centrumgebied

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk