Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Monster Centrumgebied

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Monster Centrumgebied. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 25 juli 2018

  Kraamzorg&Zo Beheer B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 24 juli 2018

  Op 24 juli 2018 is het faillissement uitgesproken van Kraamzorg&Zo Beheer B.V.. Het insolventienummer is F.09/18/251. Kraamzorg&Zo Beheer B.V. is gevestigd in Monster. Kraamzorg&Zo Beheer B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681LD

  Woensdag 18 december 2013

  Administratiekantoor Lepaje
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 10 december 2013

  Op 10 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Administratiekantoor Lepaje. Het insolventienummer is F.17/13/356. Administratiekantoor Lepaje is gevestigd in Monster. Administratiekantoor Lepaje is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681LD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Monster Centrumgebied

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?