Bedrijfspanden in de buurt Portland-Koedoodzone

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Portland-Koedoodzone en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 23 juni 2023

Bedrijfsruimte Koperhoek 10a Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 10a te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 130 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 1 april 2023

Bedrijfsruimte Koperhoek 38 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 38 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 320.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 148 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 4 november 2022

Kantoorruimte Koperhoek 4a Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 4a te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 29 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 26 oktober 2022

Bedrijfsruimte Koperhoek 74A Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 74A te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 143 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 11 oktober 2022

Bedrijfsruimte Koperhoek 48 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 48 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 268 m² (in units vanaf 134 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Koperhoek 70b Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 70b te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 166 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 25 augustus 2022

Bedrijfsruimte Koperhoek 54 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 54 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, topkoeling en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Koperhoek 44 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 44 te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent