Bedrijfspanden in de gemeente Albrandswaard

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Albrandswaard en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zondag 12 februari 2023

Bedrijfsruimte Ambachtsweg 13 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Ambachtsweg 13 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 600 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 3 februari 2023

Kantoorruimte Dorpsdijk 110 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsdijk 110 te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 350 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Vrijdag 4 november 2022

Kantoorruimte Koperhoek 4a Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 4a te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 29 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 26 oktober 2022

Bedrijfsruimte Koperhoek 74A Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 74A te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 143 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 11 oktober 2022

Bedrijfsruimte Koperhoek 48 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 48 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 268 m² (in units vanaf 134 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Koperhoek 70b Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 70b te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 166 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 29 september 2022

Kantoorruimte Nijverheidsweg 35 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsweg 35 te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 592 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 17 september 2022

Bedrijfsruimte Ambachtsstraat 11 Poortugaal

Dit bedrijfspand op het adres Ambachtsstraat 11 te Poortugaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 25 augustus 2022

Bedrijfsruimte Koperhoek 54 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 54 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, topkoeling en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 5 juli 2022

Bedrijfsruimte Abel Tasmanstraat 65 Rotterdam-Albrandswaard

Dit bedrijfspand op het adres Abel Tasmanstraat 65 te Rotterdam-Albrandswaard is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 225 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Abel Tasmanstraat 75 Rotterdam-Albrandswaard

Dit bedrijfspand op het adres Abel Tasmanstraat 75 te Rotterdam-Albrandswaard is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 225 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 23 maart 2022

Maatschappelijk vastgoed Albrandswaardsedijk 70 Poortugaal

Dit bedrijfspand op het adres Albrandswaardsedijk 70 te Poortugaal heeft Maatschappelijk vastgoed als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1910 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.150.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 513 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Koperhoek 44 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 44 te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent