Bedrijfspanden in de gemeente Albrandswaard

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Albrandswaard en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 1 mei 2024

Verhard buitenterrein Hofhoek 3 Poortugaal

Dit bedrijfspand op het adres Hofhoek 3 te Poortugaal heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. .

Vrijdag 5 april 2024

Bedrijfsruimte Nijverheidsweg 17 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsweg 17 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 925.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, airconditioning, mechanische ventilatie en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 427 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 9 maart 2024

Kantoorruimte Willem Barentszstraat 1 Rotterdam-Albrandswaard

Dit bedrijfspand op het adres Willem Barentszstraat 1 te Rotterdam-Albrandswaard is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1993. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 197 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 28 februari 2024

Bedrijfsruimte Dienstenstraat 25 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Dienstenstraat 25 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 555.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 417 m².

Donderdag 22 februari 2024

Kantoorruimte Dienstenstraat 17 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Dienstenstraat 17 te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 162 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 februari 2024

Kantoorruimte Dorpsdijk 132 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsdijk 132 te Rhoon is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 130 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 16 november 2023

Bedrijfsruimte Koperhoek 6h Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 6h te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 11 november 2023

Bedrijfsruimte Abel Tasmanstraat 79 Rotterdam-Albrandswaard

Dit bedrijfspand op het adres Abel Tasmanstraat 79 te Rotterdam-Albrandswaard is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 375.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 318 m² (in units vanaf 258 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 26 september 2023

Bedrijfsruimte Kruisdijk 10 Poortugaal

Dit bedrijfspand op het adres Kruisdijk 10 te Poortugaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1977. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 880 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 23 augustus 2023

Bedrijfsruimte Ambachtsstraat 15A Poortugaal

Dit bedrijfspand op het adres Ambachtsstraat 15A te Poortugaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 255 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zondag 20 augustus 2023

Bedrijfsruimte Willem Barentszstraat 11 DC 4 Rotterdam-Albrandswaard

Dit bedrijfspand op het adres Willem Barentszstraat 11 DC 4 te Rotterdam-Albrandswaard is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel A. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 14.903 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 23 juni 2023

Bedrijfsruimte Industrieweg 1 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 1 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.853 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Koperhoek 10a Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 10a te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 130 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 1 april 2023

Bedrijfsruimte Binnenbaan 34 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Binnenbaan 34 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 622 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Koperhoek 38 Rhoon

Dit bedrijfspand op het adres Koperhoek 38 te Rhoon is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 320.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 148 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement