Bedrijfspanden in de buurt Populierenbuurt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Populierenbuurt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 7 december 2022

Kantoorruimte Handweg 159 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Handweg 159 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 720 m² (in units vanaf 180 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 6 mei 2022

Winkelruimte Peppelerf 4A Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Peppelerf 4A te Amstelveen is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1964 met energielabel G. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Horecagelegenheid Haagbeuklaan 68 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Haagbeuklaan 68 te Amstelveen is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1961. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent