Bedrijven in Populierenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Populierenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Populierenbuurt.

Filter Filter

Gisteren

First Impressions Videovacatures
Opgericht in November 2022

De onderneming First Impressions Videovacatures is gevestigd op Olmenlaan 18 te Amstelveen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 14 december 2022

Flink & Vaardig
Opgericht in November 2022

De onderneming Flink & Vaardig is gevestigd op Van der Hooplaan 163 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

bo-art projects
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming bo-art projects is gevestigd op Maluslaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Prinsmadeit
Opgericht in November 2022

De onderneming Prinsmadeit is gevestigd op Populierenlaan 505 te Amstelveen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Puri Khachapuri
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Puri Khachapuri is gevestigd op Populierenlaan 387 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Budgetcoach Finco
Opgericht in November 2022

De onderneming Budgetcoach Finco is gevestigd op Hazelaarlaan 13 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maartje Art
Opgericht in September 2022

De onderneming Maartje Art is gevestigd op Essenlaan 36 te Amstelveen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

C&C Clean service
Opgericht in November 2022

De onderneming C&C Clean service is gevestigd op Spaanse Aaklaan 24 te Amstelveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Donderdag 10 november 2022

Mitchell Koerier
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mitchell Koerier is gevestigd op Prunuslaan 40 te Amstelveen en is actief in de branche Koeriers.

Cloudtrade B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Cloudtrade B.V. is gevestigd op Populierenlaan 381 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in elektrische huishoudelijke apparatuur (geen witgoed, audio en video).

Proreca Vastgoed B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Proreca Vastgoed B.V. is gevestigd op Keizer Karelweg 104 te Amstelveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Valeriia K
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Valeriia K is gevestigd op Lindenhof 45 te Amstelveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

HUTKE by Gaya & Komal
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma HUTKE by Gaya & Komal is gevestigd op Keizer Karelweg 68 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meu.

Make it happen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Make it happen is gevestigd op Lindenhof 5 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Royal Ceramics Cairo B.V.
Opgericht in December 2018

De besloten vennootschap Royal Ceramics Cairo B.V. is gevestigd op Essenlaan 9 te Amstelveen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent