Bedrijven in Populierenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Populierenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Populierenbuurt.

Filter

Maandag 26 september 2022

DHMN
Opgericht in September 2022

De onderneming DHMN is gevestigd op Dr. Plesmansingel 215 te Amstelveen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Anirban Mukerji
Opgericht in September 2022

De onderneming Anirban Mukerji is gevestigd op Lindepark 75 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Sanghita Care
Opgericht in September 2022

De onderneming Sanghita Care is gevestigd op Sportlaan 12 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Mulder Filatelie
Opgericht in September 2022

De onderneming Mulder Filatelie is gevestigd op Populierenlaan 155 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Crux Digits B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Crux Digits B.V. is gevestigd op Pruimenlaan 104 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van computers en randapparatuur.

Maandag 12 september 2022

Shannon Dans & Entertainment
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Shannon Dans & Entertainment is gevestigd op Lindenlaan 130 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Yoga by Jela
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Yoga by Jela is gevestigd op Keizer Karelweg 102 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Lesong Netherlands B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Lesong Netherlands B.V. is gevestigd op Populierenlaan 381 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Qing-Art
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Qing-Art is gevestigd op Maluslaan 20 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in glas-, porselein- en aardewerk.

Alnazer
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Alnazer is gevestigd op Fluweelboomlaan 215 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Vasilache
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Vasilache is gevestigd op Haagbeuklaan 44 te Amstelveen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Bear's Care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bear's Care is gevestigd op Prunuslaan 48 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Kaurs Nursing
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Kaurs Nursing is gevestigd op Prunuslaan 38 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 4 augustus 2022

Sint & Associates
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Sint & Associates is gevestigd op Populierenlaan 34 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 12 juli 2022

Bouwkundig Tekenbureau Wiesemann
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bouwkundig Tekenbureau Wiesemann is gevestigd op Populierenlaan 347 te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent