Bedrijfspanden in de buurt Van der Leekbuurt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Van der Leekbuurt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Dinsdag 12 september 2023

Winkelruimte Lindenlaan 370 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Lindenlaan 370 te Amstelveen is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 92 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Burgemeester Rijnderslaan 32- 562 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Rijnderslaan 32- 562 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 558 m² (in units vanaf 45 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 11 augustus 2023

Bedrijfsruimte Lindenlaan 354 box 11 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Lindenlaan 354 box 11 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 16 m².

Zaterdag 10 december 2022

Bedrijfsruimte Ouderkerkerlaan 150 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Ouderkerkerlaan 150 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1973 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.569 m² (in units vanaf 816 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 12 oktober 2022

Kantoorruimte Burgemeester Rijnderslaan 7 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Rijnderslaan 7 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 14.500 m² (in units vanaf 1.750 m²) en bestaat uit 7 bouwlagen.

Dinsdag 11 oktober 2022

Kantoorruimte Burgemeester Rijnderslaan 30 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Rijnderslaan 30 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.000 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Van der Leekbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amstelveen

Flitser Beneluxbaan, Amstelveen
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:50 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement