Bedrijven in Van der Leekbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Van der Leekbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Van der Leekbuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

MBITION Consultancy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MBITION Consultancy is gevestigd op Burg Rijnderslaan 180 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Chani's Sacred Touch
Opgericht in April 2024

De onderneming Chani's Sacred Touch is gevestigd op Erasmuslaan 19 te Amstelveen en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Klussenbedrijf Samy B.V.
Opgericht in Juni 2001

De besloten vennootschap Klussenbedrijf Samy B.V. is gevestigd op Lindenlaan 619 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Falan Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Falan Holding B.V. is gevestigd op Lindenlaan 619 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Euro taxi drivers
Opgericht in April 2024

De onderneming Euro taxi drivers is gevestigd op Ir. Romplaan 15 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Kyoungbae Min
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kyoungbae Min is gevestigd op Burg Rijnderslaan 270 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Travelnistas
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Travelnistas is gevestigd op Van der Hooplaan 36 te Amstelveen en is actief in de branche Reisorganisatie.

Stichting Open Recorder Days Amsterdam
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Open Recorder Days Amsterdam is gevestigd op Troskerslaan 11 te Amstelveen en is actief in de branche Vriendenkringen op het gebied van cultuur, fanclubs en overige kunstbevordering.

The Reformer Club
Opgericht in Maart 2024

De onderneming The Reformer Club is gevestigd op Burg Rijnderslaan 242 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Astrid Stylingadvies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Astrid Stylingadvies is gevestigd op Ouderkerkerlaan 135 te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 10 april 2024

De Behandelpraktijk
Opgericht in Januari 2024

De onderneming De Behandelpraktijk is gevestigd op Van der Leeklaan 45 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Amstelland Consultancy Amstelveen
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Amstelland Consultancy Amstelveen is gevestigd op Ir. Romplaan 33 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

SALSA Discovery B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap SALSA Discovery B.V. is gevestigd op Ouderkerkerlaan 110 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Triumph Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Triumph Holding B.V. is gevestigd op Kierkegaardstraat 10 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Prometheus Vending
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Prometheus Vending is gevestigd op Ouderkerkerlaan 54 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Meer nieuws in Van der Leekbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement