Bedrijfspanden in de buurt Galjoenbuurt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Galjoenbuurt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 7 september 2023

Beleggingsobject Voorplecht 23 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Voorplecht 23 te Amstelveen heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 425.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 122 m².

Kantoorruimte Parlevinker 17 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Parlevinker 17 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 150 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 24 februari 2023

Winkelruimte Parlevinker 23 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Parlevinker 23 te Amstelveen is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984 met energielabel B. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 945 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Galjoenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement