Bedrijfspanden in de buurt Bunschoten

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bunschoten en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 20 november 2023

Kantoorruimte Dieselweg 1 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Dieselweg 1 te Bunschoten-Spakenburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 1 september 2023

Bedrijfsruimte Edisonweg 8 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Edisonweg 8 te Bunschoten-Spakenburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1981 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 3.575.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.046 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 7 juli 2023

Verhard buitenterrein Voltaweg 22 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Voltaweg 22 te Bunschoten-Spakenburg heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. .

Woensdag 29 maart 2023

Bedrijfsruimte de Kronkels 14 - 16 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres de Kronkels 14 - 16 te Bunschoten-Spakenburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.285 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 december 2022

Bedrijfsruimte de Kronkels 5L Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres de Kronkels 5L te Bunschoten-Spakenburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 135 m².

Woensdag 19 oktober 2022

Kantoorruimte Einsteinweg 33D Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinweg 33D te Bunschoten-Spakenburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 50 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 15 oktober 2022

Kantoorruimte de Kronkels 7A Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres de Kronkels 7A te Bunschoten-Spakenburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1986. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning en liften. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 150 m² (in units vanaf 45 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte de Kronkels 5j Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres de Kronkels 5j te Bunschoten-Spakenburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 191 m².

Woensdag 21 september 2022

Bedrijfsruimte Einsteinweg 15 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinweg 15 te Bunschoten-Spakenburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1978. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 435 m² (in units vanaf 240 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 20 september 2022

Maatschappelijk vastgoed Chopinstraat 21 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Chopinstraat 21 te Bunschoten-Spakenburg heeft Maatschappelijk vastgoed als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018 met energielabel A. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m².

Vrijdag 26 augustus 2022

Kantoorruimte Einsteinweg 35A Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinweg 35A te Bunschoten-Spakenburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 198 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Amersfoortseweg 12 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Amersfoortseweg 12 te Bunschoten-Spakenburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 426 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 9 juni 2022

Beleggingsobject de Kronkels 23A Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres de Kronkels 23A te Bunschoten-Spakenburg heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel D. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.950.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 190 m².

Vrijdag 20 mei 2022

Kantoorruimte Burgwal 1 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Burgwal 1 te Bunschoten-Spakenburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1978. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 720 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Woensdag 4 mei 2022

Bedrijfsruimte Fahrenheitweg 7 Bunschoten-Spakenburg

Dit bedrijfspand op het adres Fahrenheitweg 7 te Bunschoten-Spakenburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 657 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement