Bedrijfspanden in de buurt Ruinerwold

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Ruinerwold en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Donderdag 5 januari 2023

Verhard buitenterrein Westerweide Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweide te Ruinerwold heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. .

Zaterdag 10 september 2022

Bedrijfsruimte Westerweiden 3B Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweiden 3B te Ruinerwold is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 184 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Westerweiden 66 Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweiden 66 te Ruinerwold is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 210 m².

Kantoorruimte Dijkhuizen 13 - 15 Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Dijkhuizen 13 - 15 te Ruinerwold is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1892. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.495.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 131 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent