Bedrijfspanden in de buurt Ruinerwold

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Ruinerwold en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 12 april 2024

Bedrijfsruimte Westerweiden 34 Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweiden 34 te Ruinerwold is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2015. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 96 m².

Zaterdag 1 april 2023

Bedrijfsruimte Westerweiden 5 Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweiden 5 te Ruinerwold is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 525.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 234 m².

Donderdag 5 januari 2023

Verhard buitenterrein Westerweide Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweide te Ruinerwold heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 10.000 m².

Zaterdag 10 september 2022

Bedrijfsruimte Westerweiden 3B Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweiden 3B te Ruinerwold is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 184 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Westerweiden 66 Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Westerweiden 66 te Ruinerwold is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 210 m².

Kantoorruimte Dijkhuizen 13 - 15 Ruinerwold

Dit bedrijfspand op het adres Dijkhuizen 13 - 15 te Ruinerwold is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1892. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.495.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 131 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Ruinerwold

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement