Bedrijven in Ruinerwold

Wil je weten welke bedrijven er in Ruinerwold zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ruinerwold.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Bjorn Baay
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bjorn Baay is gevestigd op Havelterweg 30 te Ruinerwold en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Aleyd
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Aleyd is gevestigd op Havelterweg 45 te Ruinerwold en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ZB multidienst
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ZB multidienst is gevestigd op Burg Schukkingstraat 1 te Ruinerwold en is actief in de branche Stratenmaken.

Reinders Bedrijfskleding
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Reinders Bedrijfskleding is gevestigd op Kerkweg 46 te Ruinerwold en is actief in de branche Groothandel in werkkleding.

Zes&Dertig
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Zes&Dertig is gevestigd op Dijkhuizen 101 te Ruinerwold en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Talen Ruinerwold B.V.
Opgericht in Juli 1992

De besloten vennootschap Talen Ruinerwold B.V. is gevestigd op Westerweiden 46 te Ruinerwold en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Talen Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Talen Holding B.V. is gevestigd op Westerweiden 46 te Ruinerwold en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

J Huberts dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming J Huberts dienstverlening is gevestigd op Havelterweg 1 te Ruinerwold en is actief in de branche Grondverzet.

Stichting De Pimpernel
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting De Pimpernel is gevestigd op Burg Brouwerstraat 42 te Ruinerwold en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Van Gijssel C.V.
Opgericht in November 2022

De commanditaire vennootschap Van Gijssel C.V. is gevestigd op Dokter Larijweg 33 te Ruinerwold en is actief in de branche Vervaardiging van werkkleding.

Stichting old en nei Koekange
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting old en nei Koekange is gevestigd op Dijkhuizen 80 te Ruinerwold en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Laurentiu Urbanschi
Opgericht in November 2022

De onderneming Laurentiu Urbanschi is gevestigd op Buddingerstraat 50 te Ruinerwold en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Donderdag 10 november 2022

Pedicurepraktijk MajriM
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pedicurepraktijk MajriM is gevestigd op Buddingerstraat 32 te Ruinerwold en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

hoesjes-telefoon
Opgericht in November 2022

De onderneming hoesjes-telefoon is gevestigd op Patrijslaan 29 te Ruinerwold en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kickboksvereniging Easy Going
Opgericht in September 2020

De vereniging Kickboksvereniging Easy Going is gevestigd op Westerweiden 74 te Ruinerwold en is actief in de branche Kracht- en vechtsport.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent