Bedrijfspanden in de buurt Neder-Hardinxveld

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Neder-Hardinxveld en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zaterdag 12 november 2022

Kantoorruimte Rivierdijk 551 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Rivierdijk 551 te Hardinxveld-Giessendam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1907. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 284 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Transportweg 8- 12 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Transportweg 8- 12 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1974 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.216 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Rivierdijk 544- 555 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Rivierdijk 544- 555 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1971 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.678 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsruimte Griendaak 8 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Griendaak 8 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 396 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 30 augustus 2022

Winkelruimte Peulenstraat 139 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Peulenstraat 139 te Hardinxveld-Giessendam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1898 met energielabel E. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 400.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 154 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Woensdag 18 mei 2022

Kantoorruimte Kade 58 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Kade 58 te Hardinxveld-Giessendam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 134 m² (in units vanaf 62 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 11 mei 2022

Bedrijfsruimte Hakgriend 8a Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Hakgriend 8a te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 199 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 18 maart 2022

Agrarische grond Parallelweg 99nabij Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Parallelweg 99nabij te Hardinxveld-Giessendam heeft Agrarische grond als hoofdfunctie. Het betreft hier . De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 300.000 euro. .

Bedrijfsruimte Wilgehout 12 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Wilgehout 12 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.026 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Hakgriend 8e Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Hakgriend 8e te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 116 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent