Bedrijfspanden in de buurt Bemmel

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bemmel en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 27 september 2023

Bedrijfsruimte de Houtakker 6 Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Houtakker 6 te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 916 m² (in units vanaf 160 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 20 augustus 2023

Kantoorruimte Dorpsstraat 2A Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 2A te Bemmel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1935. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 158 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Zaterdag 13 mei 2023

Bedrijfsruimte de Kazematten 6b Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Kazematten 6b te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 430 m² (in units vanaf 380 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte de Kazematten 6C Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Kazematten 6C te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 430 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 4 mei 2023

Kantoorruimte de Houtakker 16a Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Houtakker 16a te Bemmel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 82 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 25 januari 2023

Bedrijfsruimte de Houtakker 34A Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Houtakker 34A te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 548 m².

Dinsdag 17 januari 2023

Winkelruimte Markt 57- 59 Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres Markt 57- 59 te Bemmel is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1972 met energielabel F. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 275 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 2 juli 2022

Kantoorruimte Deken Dr Mulderstraat 8C Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres Deken Dr Mulderstraat 8C te Bemmel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 18 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Maandag 20 juni 2022

Bedrijfsruimte de Houtakker 16d Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Houtakker 16d te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 250 m² (in units vanaf 125 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte de Houtakker 16c Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Houtakker 16c te Bemmel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 250 m² (in units vanaf 125 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 18 juni 2022

Winkelruimte Markt 43 Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres Markt 43 te Bemmel is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992 met energielabel F. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 286 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 27 april 2022

Bedrijfsruimte Veilingweg 16 Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres Veilingweg 16 te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, betonvloer, sprinkler, heater en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 65.465 m² (in units vanaf 13.292 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte de Kazematten 10 2b Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Kazematten 10 2b te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 325.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 169 m².

Bedrijfsruimte de Kazematten Bemmel

Dit bedrijfspand op het adres de Kazematten te Bemmel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 525.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 500 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent