Bedrijfspanden in de wijk Wijk 05

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Wijk 05 en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Donderdag 19 januari 2023

Bedrijfsruimte Treubstraat 17 unit 28 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Treubstraat 17 unit 28 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m².

Donderdag 5 januari 2023

Bedrijfsruimte Frijdastraat 24J Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 24J te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m².

Donderdag 29 december 2022

Kantoorruimte Treubstraat 1 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Treubstraat 1 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.336 m² (in units vanaf 600 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Zaterdag 10 december 2022

Bedrijfsruimte Nijverheidsstraat 98 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsstraat 98 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 132 m².

Maandag 14 november 2022

Bedrijfsruimte van Gijnstraat 20 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres van Gijnstraat 20 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1962. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 695.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 915 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 1 november 2022

Kantoorruimte Lange Kleiweg 14 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Lange Kleiweg 14 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 615 m² (in units vanaf 17 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Lange Kleiweg 6 - 28 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Lange Kleiweg 6 - 28 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen en liften. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 12.976 m² (in units vanaf 25 m²) en bestaat uit 6 bouwlagen.

Woensdag 12 oktober 2022

Kantoorruimte de Bruyn Kopsstraat 15 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres de Bruyn Kopsstraat 15 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, liften, systeemplafond, toilet en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 414 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Dinsdag 11 oktober 2022

Kantoorruimte Frijdastraat 20B Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 20B te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 284 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte Nijverheidsstraat 14 - 16 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsstraat 14 - 16 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2016. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 155 m².

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsruimte Frijdastraat 24A Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 24A te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 september 2022

Bedrijfsruimte Verrijn Stuartlaan 42 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Verrijn Stuartlaan 42 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.850.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.060 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 15 september 2022

Bedrijfsruimte Frijdastraat 8f Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 8f te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, betonvloer, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 279 m².

Bedrijfsruimte van Gijnstraat 5g Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres van Gijnstraat 5g te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, betonvloer, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 279 m².

Bedrijfsruimte Frijdastraat 6e Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 6e te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, betonvloer, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 285 m².

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent