Bedrijfspanden in de buurt Plaspoelpolder

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Plaspoelpolder en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Maandag 14 november 2022

Bedrijfsruimte van Gijnstraat 20 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres van Gijnstraat 20 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1962. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 695.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 915 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 1 november 2022

Kantoorruimte Lange Kleiweg 14 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Lange Kleiweg 14 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 615 m² (in units vanaf 17 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Lange Kleiweg 6 - 28 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Lange Kleiweg 6 - 28 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen en liften. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 12.976 m² (in units vanaf 25 m²) en bestaat uit 6 bouwlagen.

Woensdag 12 oktober 2022

Kantoorruimte de Bruyn Kopsstraat 15 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres de Bruyn Kopsstraat 15 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, liften, systeemplafond, toilet en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 414 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Dinsdag 11 oktober 2022

Kantoorruimte Frijdastraat 20B Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 20B te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 284 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte Nijverheidsstraat 14 - 16 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsstraat 14 - 16 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2016. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 155 m².

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsruimte Frijdastraat 24A Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 24A te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 200 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 september 2022

Bedrijfsruimte Verrijn Stuartlaan 42 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Verrijn Stuartlaan 42 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 2.250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.060 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 15 september 2022

Bedrijfsruimte Frijdastraat 8f Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 8f te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, betonvloer, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 279 m².

Bedrijfsruimte van Gijnstraat 5g Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres van Gijnstraat 5g te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, betonvloer, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 279 m².

Bedrijfsruimte Frijdastraat 6e Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 6e te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, betonvloer, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 285 m².

Dinsdag 13 september 2022

Bedrijfsruimte Treubstraat 19- 23 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Treubstraat 19- 23 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 6.848 m² (in units vanaf 48 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 8 september 2022

Bedrijfsruimte Frijdastraat 17 - 19 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 17 - 19 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.274 m².

Zaterdag 27 augustus 2022

Bedrijfsruimte Frijdastraat 26 & 28 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Frijdastraat 26 & 28 te Rijswijk (ZH) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1965. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.675.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.092 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 17 augustus 2022

Kantoorruimte Handelskade 68 Rijswijk (ZH)

Dit bedrijfspand op het adres Handelskade 68 te Rijswijk (ZH) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 300.000 euro. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 111 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent