Bedrijfspanden in de buurt Prinsenland

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Prinsenland en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 22 maart 2023

Bedrijfsruimte Anthonetta Kuijlstraat 13 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Anthonetta Kuijlstraat 13 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 459.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 373 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 21 december 2022

Bedrijfsruimte Anthonetta Kuijlstraat 15 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Anthonetta Kuijlstraat 15 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 670 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Kantoorruimte Michelangelostraat 101 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Michelangelostraat 101 te Rotterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 223 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 23 juli 2022

Bedrijfsruimte Anthonetta Kuijlstraat 119 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Anthonetta Kuijlstraat 119 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996 met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 619.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 337 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Anthonetta Kuijlstraat 43ABC Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Anthonetta Kuijlstraat 43ABC te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 723 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Prinsenland

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent