Bedrijfspanden in de wijk Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20 en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 6 april 2023

Bedrijfsruimte Kommiezenlaan 1 - 7 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Kommiezenlaan 1 - 7 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.578 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 1 maart 2023

Bedrijfsruimte Algerastraat 17 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Algerastraat 17 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.957 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Ruijsstraat 5 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Ruijsstraat 5 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1983. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 4.510 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 24 februari 2023

Bedrijfsruimte Strickledeweg 63 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Strickledeweg 63 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 136 m².

Bedrijfsruimte Kommiezenlaan 8 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Kommiezenlaan 8 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 10 m².

Woensdag 4 januari 2023

Bedrijfsruimte Calandstraat 88G Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Calandstraat 88G te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 187 m² (in units vanaf 125 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 12 november 2022

Bedrijfsruimte Kommiezenlaan 1 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Kommiezenlaan 1 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 690 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 20 september 2022

Bedrijfsruimte Van Heekstraat 6 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Van Heekstraat 6 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 8.210 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 september 2022

Kantoorruimte Fokkerstraat 539 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 539 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 176 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 24 augustus 2022

Kantoorruimte De Brauwweg 38- 44 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres De Brauwweg 38- 44 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1982 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.886 m² (in units vanaf 694 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Woensdag 22 juni 2022

Bedrijfsruimte Strickledeweg 101 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Strickledeweg 101 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.331 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 21 juni 2022

Bedrijfsruimte Fokkerstraat 547 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 547 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1968. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 815 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 17 mei 2022

Bedrijfsruimte 's-Gravelandseweg 280 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres 's-Gravelandseweg 280 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 630 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Ringersstraat 6 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Ringersstraat 6 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 50 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Kommiezenlaan 30 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Kommiezenlaan 30 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel A++++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.317 m² (in units vanaf 165 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Meer nieuws in Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent