Bedrijven in Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20

Wil je weten welke bedrijven er in Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

SunRes B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap SunRes B.V. is gevestigd op Van Heekstraat 15 te Schiedam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

HRM products B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap HRM products B.V. is gevestigd op Kommiezenlaan 30 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen.

Canta Group B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Canta Group B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Financiële holdings.

Quinn wood
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Quinn wood is gevestigd op Van Heekstraat 29D te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Edda Trade B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Edda Trade B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Dinsdag 28 februari 2023

Maat Stalling
Opgericht in Juli 1997

De onderneming Maat Stalling is gevestigd op Buitenkerklaan 25 te Schiedam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Donderdag 2 februari 2023

Icon DEAM Global B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Icon DEAM Global B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.

Dutch Verpakkingen vatenhandel
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dutch Verpakkingen vatenhandel is gevestigd op Philippusweg 2PPV0031 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in emballage.

Serious Bee Distillers
Opgericht in November 2011

De vennootschap onder firma Serious Bee Distillers is gevestigd op Van Heekstraat 15 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Icon Investment Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Icon Investment Holding B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Renate Kromkamp Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Renate Kromkamp Holding B.V. is gevestigd op Polderweg 118 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Cavast B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Cavast B.V. is gevestigd op Polderweg 242 te Schiedam en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

CONEXUS Netherlands B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap CONEXUS Netherlands B.V. is gevestigd op Fokkerstraat 505 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in muziekinstrumenten.

CONEXUS Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap CONEXUS Holding B.V. is gevestigd op Fokkerstraat 505 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Spotcars
Opgericht in November 2022

De onderneming Spotcars is gevestigd op De Nijverheidstraat 32 te Schiedam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

Meer nieuws in Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent