Bedrijfspanden in de buurt Oudwijk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Oudwijk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 20 september 2023

Kantoorruimte Ramstraat 23 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Ramstraat 23 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 98 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Horecagelegenheid Burgemeester Reigerstraat 31 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Reigerstraat 31 te Utrecht is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1939. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 78 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 15 januari 2023

Winkelruimte Burgemeester Reigerstraat 19 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Reigerstraat 19 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel B. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 88 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 6 oktober 2022

Kantoorruimte Homeruslaan 22 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Homeruslaan 22 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1944 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 85 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Horecagelegenheid Baanstraat 1 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Baanstraat 1 te Utrecht is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1907. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 50 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 7 september 2022

Kantoorruimte Burgemeester Reigerstraat 89 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Reigerstraat 89 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.123 m² (in units vanaf 165 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Dinsdag 2 augustus 2022

Kantoorruimte Ramstraat 31 - 33 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Ramstraat 31 - 33 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1956. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 40 m² (in units vanaf 13 m²) en bestaat uit 5 bouwlagen.

Buurten in Oost

Meer nieuws in Oudwijk

Snelheidscontroles Utrecht

Flitser A27, Utrecht
Hilversum - Utrecht
Laatst waargenomen: 21:08 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent