Bedrijfspanden in de buurt Kunrade

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Kunrade en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 10 maart 2023

Bedrijfsruimte Lindelaufer Gewande 40 Voerendaal

Dit bedrijfspand op het adres Lindelaufer Gewande 40 te Voerendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 270 m².

Zaterdag 15 oktober 2022

Bedrijfsruimte Lindelaufer Gewande 24C Voerendaal

Dit bedrijfspand op het adres Lindelaufer Gewande 24C te Voerendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 558 m² (in units vanaf 370 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 17 juni 2022

Bedrijfsruimte Lindelaufer Gewande 30B Voerendaal

Dit bedrijfspand op het adres Lindelaufer Gewande 30B te Voerendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 105 m².

Dinsdag 5 april 2022

Kantoorruimte Heerlerweg 116A Voerendaal

Dit bedrijfspand op het adres Heerlerweg 116A te Voerendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Maandag 28 maart 2022

Bedrijfsruimte Lindelaufer Gewande 10 Voerendaal

Dit bedrijfspand op het adres Lindelaufer Gewande 10 te Voerendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 529 m² (in units vanaf 250 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent