Bedrijven in Poortugaal-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Poortugaal-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Poortugaal-Zuid.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

JJ's Health Support
Opgericht in November 2020

De onderneming JJ's Health Support is gevestigd op Achterweg 17 te POORTUGAAL en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Dinsdag 23 mei 2023

B.J Nortier Dakwerk
Opgericht in April 2023

De onderneming B.J Nortier Dakwerk is gevestigd op Kamperfoelie 49 te POORTUGAAL en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

't Hoorhuys
Opgericht in Maart 2015

De vennootschap onder firma 't Hoorhuys is gevestigd op Kikkerstraat 3 te POORTUGAAL en is actief in de branche Winkels in medische en orthopedische artikelen.

Little Thai Wellness
Opgericht in April 2023

De onderneming Little Thai Wellness is gevestigd op Dorpsstraat 20 te POORTUGAAL en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

BTAA
Opgericht in April 2023

De onderneming BTAA is gevestigd op Vogelkers 31 te POORTUGAAL en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Vrijdag 21 april 2023

Flexcare by BSJ
Opgericht in April 2023

De onderneming Flexcare by BSJ is gevestigd op De Warnaar 24 te POORTUGAAL en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

B&B Pardoen
Opgericht in April 2023

De onderneming B&B Pardoen is gevestigd op Albrandswaardseweg 119 te POORTUGAAL en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Romy Ashley
Opgericht in April 2023

De onderneming Romy Ashley is gevestigd op Albrandswaardseweg 52 te POORTUGAAL en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

United Void
Opgericht in April 2023

De onderneming United Void is gevestigd op Watering 29 te POORTUGAAL en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LinkedPerfect Werving & Selectie B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap LinkedPerfect Werving & Selectie B.V. is gevestigd op F vd Poest Clementlaan 53 te POORTUGAAL en is actief in de branche Uitzendbureaus.

LinkedPerfect Interim Professionals B.V.
Opgericht in Maart 2011

De besloten vennootschap LinkedPerfect Interim Professionals B.V. is gevestigd op F vd Poest Clementlaan 53 te POORTUGAAL en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Blue Dolphin B.V.
Opgericht in Januari 2008

De besloten vennootschap Blue Dolphin B.V. is gevestigd op F vd Poest Clementlaan 18 te POORTUGAAL en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 3 april 2023

Grigori Kochanov Studio
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Grigori Kochanov Studio is gevestigd op Repelstraat 4 te POORTUGAAL en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

CLUB AIR YOGA
Opgericht in Februari 2023

De onderneming CLUB AIR YOGA is gevestigd op Prins Bernhardstraat 14 te POORTUGAAL en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Delanohofman
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Delanohofman is gevestigd op Welhoeksedijk 2 te POORTUGAAL en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent