Bedrijven in Albrandswaard

Wil je weten welke bedrijven er in Albrandswaard zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Albrandswaard.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

KS Sales & Team development services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming KS Sales & Team development services is gevestigd op Hoogeweg 10 te RHOON en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Arieda Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Arieda Beheer B.V. is gevestigd op Beatrixstraat 41 te POORTUGAAL en is actief in de branche Financiële holdings.

Zwemschool De Badeend
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zwemschool De Badeend is gevestigd op Malachiet 10 te RHOON en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

GEMStore
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GEMStore is gevestigd op Anthony van Hobokenstr 14 te RHOON en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Maas Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Maas Holding B.V. is gevestigd op Ambachtsweg 6 te RHOON en is actief in de branche Financiële holdings.

Vertom Willemijn C.V.
Opgericht in December 2023

De commanditaire vennootschap Vertom Willemijn C.V. is gevestigd op Oever 7 te RHOON en is actief in de branche Bouw van schepen en drijvend materieel (geen sport- en recreatievaartuigen).

Steder Logistics B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Steder Logistics B.V. is gevestigd op Dienstenstraat 15 te RHOON en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Vertom Joyce C.V.
Opgericht in December 2023

De commanditaire vennootschap Vertom Joyce C.V. is gevestigd op Oever 7 te RHOON en is actief in de branche Bouw van schepen en drijvend materieel (geen sport- en recreatievaartuigen).

EJP Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap EJP Beheer B.V. is gevestigd op Pieter Johan Tijkenstr 28 te POORTUGAAL en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Atrop B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Atrop B.V. is gevestigd op Pieter Johan Tijkenstr 28 te POORTUGAAL en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

DSP Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap DSP Beheer B.V. is gevestigd op Maasstraat 13 te RHOON en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

National Pleasure
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma National Pleasure is gevestigd op De Kastanje 24 te RHOON en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

UrsinusZorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming UrsinusZorg is gevestigd op Topaaslaan 31 te RHOON en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Dinsdag 23 januari 2024

RSM Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap RSM Holding B.V. is gevestigd op Ambachtsweg 6 te RHOON en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tanvibes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tanvibes is gevestigd op Burcht 12 te RHOON en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent