Bedrijven in Albrandswaard

Wil je weten welke bedrijven er in Albrandswaard zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Albrandswaard.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Love2Flow Yoga
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Love2Flow Yoga is gevestigd op Kleidijk 30 te RHOON en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

salonlajambe
Opgericht in Maart 2023

De onderneming salonlajambe is gevestigd op Riddergracht 26 te RHOON en is actief in de branche Haarverzorging.

PT Amir
Opgericht in Februari 2023

De onderneming PT Amir is gevestigd op Kruisdijk 165 te POORTUGAAL en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Rotterdam Marine Instruments B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Rotterdam Marine Instruments B.V. is gevestigd op Ambachtsstraat 7 te POORTUGAAL en is actief in de branche Groothandel in scheepsbenodigdheden en visserij-artikelen.

Tjay Ink
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Tjay Ink is gevestigd op Griendwerker 2 te POORTUGAAL en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

FeLoSu Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap FeLoSu Holding B.V. is gevestigd op Malachiet 4 te RHOON en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Deejay Deol
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Deejay Deol is gevestigd op Robijnhoven 15 te RHOON en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

May Mine
Opgericht in Maart 2023

De onderneming May Mine is gevestigd op Toren 14 te RHOON en is actief in de branche Thuiszorg.

Luxier
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Luxier is gevestigd op Lenghenhof 29 te RHOON en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Westshine
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Westshine is gevestigd op Kerkachterweg 35 te POORTUGAAL en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AvdM Muzieklessen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming AvdM Muzieklessen is gevestigd op Corellistraat 5 te RHOON en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Focus-Care
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Focus-Care is gevestigd op Willem de Kooning Allee 50 te RHOON en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

M. Hoornweg Bestratingen
Opgericht in Maart 2023

De onderneming M. Hoornweg Bestratingen is gevestigd op Klaverruiter 53 te POORTUGAAL en is actief in de branche Stratenmaken.

DKL Technics & Support
Opgericht in Februari 2023

De onderneming DKL Technics & Support is gevestigd op Bouwlust 84 te RHOON en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Mind & Selfcare Coaching by Patricia
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Mind & Selfcare Coaching by Patricia is gevestigd op P. Groenenboomstraat 20 te RHOON en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent