Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Almelo

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Almelo of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 8 januari 2019

  Man steelt dure elektrische fiets

  Almelo - Op vrijdagmiddag 7 december 2018 neemt een onbekende man een dure elektrische fiets van ruim € 2000,- weg bij een supermarkt aan de Bornsestraat in Almelo.

  Almelo

  Donderdag 10 januari 2019

  Inbraak café en diefstal met buit

  Almelo - Op maandag 5 november 2018 wordt er rond 3.15 uur ingebroken in een café aan de Grotestraat in Almelo. Bij de inbraak wordt een kluis met inhoud weggenomen.

  Almelo

  Maandag 1 oktober 2018

  Diefstal en pinnen met gestolen bankpas

  Almelo - Een man doet op donderdag 14 juni 2018 boodschappen bij een supermarkt aan de Bornerbroeksestraat in Almelo. Op de parkeerplaats spreken twee vrouwen hem aan. Zij vragen aan hem hoe het werkt om een winkelwagentje te pakken. Later blijkt dat zijn bankpas is weggenomen en er geld is gepind met zijn gestolen pas.

  Almelo

  Donderdag 6 september 2018

  Jongens stelen telefoons uit winkel

  Almelo - Op zaterdag 28 april 2018 omstreeks 16.30 uur stelen twee jongens telefoons uit een telefoonwinkel aan de Grotestraat in Almelo.

  Almelo

  Donderdag 19 juli 2018

  Inbraak restaurant

  Almelo - Op zaterdagmorgen 30 december 2017 wordt ingebroken in een restaurant aan de Ootmarsumsestraat. Er wordt onder andere een gokkast opengebroken en geld uit de kassa weggenomen. Op de beelden is de man te zien die de inbraak pleegt.

  Almelo

  Woensdag 23 mei 2018

  Diefstal grote partij koper

  Almelo - In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 februari stelen vijf mannen een grote partij koperen kabels vanaf het Bedrijvenpark Twente.

  Almelo

  Maandag 23 april 2018

  Onbekende man pint met gestolen pinpas

  Almelo - Op zaterdag 27 januari werd een vrouw in een winkel aan de Grotestraat bestolen van haar portemonnee. Vermoedelijk is haar pincode afgekeken bij het afrekenen in een andere winkel en daarna haar portemonnee gestolen. Kort hierna werd door een onbekende man met de pinpas gepind bij een pinautomaat aan de Werf. Hierbij is deze man gefilmd.

  Almelo

  Vrijdag 23 maart 2018

  Vrouw pint met gestolen pinpas

  Almelo - Op donderdag 21 december werd de pinpas van een 36-jarige inwoonster van Almelo meerdere keren gebruikt door onbekenden. In totaal werden er enkele duizenden euro’s van haar rekening gepind. Van één van de opnames zijn bewakingsbeelden. Hierop is een jonge vrouw te zien.

  Almelo

  Dinsdag 13 maart 2018

  Diefstal portemonnee in supermarkt

  Almelo - Op 20 januari is een vrouw aan het winkelen bij de Albert Heijn aan de Nieuwstraat.

  Almelo
  Diefstal portemonnee uit kinderwagen

  Almelo - Op 18 december doet een vrouw boodschappen bij de Jumbo aan de Bornerbroeksestraat.

  Almelo
  Diefstal fiets

  Almelo - Op donderdagmiddag 15 juni wordt vanaf de Winkelsteeg een fiets gestolen door een onbekende jongeman. Op bewakingsbeelden is te zien dat twee jonge mannen op één fiets aan komen rijden. De ene man neemt vervolgens de fiets mee.

  Almelo

  Maandag 29 januari 2018

  Overval op cafetaria

  Almelo - Op zondagmiddag 22 oktober wordt een gewapende overval gepleegd op cafetaria aan de Hofkampstraat door een onbekende man met een masker en een groot mes. Nadat de overvaller geld en sigaretten heeft buitgemaakt, verlaat hij rennend het pand. De man is tijdens zijn vlucht gefilmd door een bewakingscamera.

  Almelo

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Almelo

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?