Bedrijven in Alphen

Wil je weten welke bedrijven er in Alphen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Alphen.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Macovei Gheorghe
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Macovei Gheorghe is gevestigd op Goedentijd 59 te Alphen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Maandag 26 september 2022

Wetzel Interim & Advisory
Opgericht in September 2022

De onderneming Wetzel Interim & Advisory is gevestigd op Kastanjelaan 13 te Alphen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 13 september 2022

SvdB Online Marketing
Opgericht in September 2022

De onderneming SvdB Online Marketing is gevestigd op Chaamseweg 5 te Alphen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Jack Mosneagu
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Jack Mosneagu is gevestigd op Goedentijd 59 te Alphen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lucas Ull
Opgericht in September 2022

De onderneming Lucas Ull is gevestigd op Speelveld 1a te Alphen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Donderdag 25 augustus 2022

Luntrasu Constructions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Luntrasu Constructions is gevestigd op Goedentijd 59 te Alphen en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

Fast Repair
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Fast Repair is gevestigd op Speelveld 1a te Alphen en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Eriador Harad B.V.
Opgericht in Maart 1997

De besloten vennootschap Eriador Harad B.V. is gevestigd op Chaamseweg 15 te Alphen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Mantelzorgwijzer de Jong
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Mantelzorgwijzer de Jong is gevestigd op Lange Bedde 7 te Alphen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Donderdag 4 augustus 2022

Richard Havermans Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Richard Havermans Holding B.V. is gevestigd op Gaanderij 38 te Alphen en is actief in de branche Financiële holdings.

sander sales
Opgericht in Juli 2022

De onderneming sander sales is gevestigd op Goedentijd 28 te Alphen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 12 juli 2022

Takumi Engineering B.V.
Opgericht in April 2016

De besloten vennootschap Takumi Engineering B.V. is gevestigd op Het Bunder 16 te Alphen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Bekkers, Advies, Interim en Bouw
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bekkers, Advies, Interim en Bouw is gevestigd op Zandstraat 5 te Alphen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

G.J Cleaning Service
Opgericht in Mei 2022

De onderneming G.J Cleaning Service is gevestigd op Speelveld 1a te Alphen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Jonojes Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Jonojes Holding B.V. is gevestigd op Baarleseweg 59 te Alphen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent