Bedrijven in Calveen

Wil je weten welke bedrijven er in Calveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Calveen.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

RunPerfect B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap RunPerfect B.V. is gevestigd op Spacelab 17A te Amersfoort en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Stichting Administratiekantoor TGR Participation
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor TGR Participation is gevestigd op Maanlander 47 te Amersfoort en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Pkok81 Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pkok81 Holding B.V. is gevestigd op Kosmonaut 8A te Amersfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

CNW Dienstverlening B.V.
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap CNW Dienstverlening B.V. is gevestigd op Spacelab 9G te Amersfoort en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Woensdag 24 april 2024

AG Verzekeringen B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap AG Verzekeringen B.V. is gevestigd op Maanlander 43 te Amersfoort en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

StartersHUB.nl
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma StartersHUB.nl is gevestigd op Maanlander 6A te Amersfoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Roni Floor B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Roni Floor B.V. is gevestigd op Ariane 22 te Amersfoort en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.

O&L Online
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma O&L Online is gevestigd op Kosmonaut 9E te Amersfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 10 april 2024

Stichting Financially Fit Kids Foundation
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Financially Fit Kids Foundation is gevestigd op Ruimtesonde 14 te Amersfoort en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Hydratec Sub B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Hydratec Sub B.V. is gevestigd op Spoetnik 20 te Amersfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Hydratec Holdco B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Hydratec Holdco B.V. is gevestigd op Spoetnik 20 te Amersfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging van Eigenaars Hartingstraat 18, 18A, 18B en 18C te Utrecht
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Hartingstraat 18, 18A, 18B en 18C te Utrecht is gevestigd op Spaceshuttle 38 te Amersfoort en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

Vereniging van Bike Totaal formule ondernemers Nederland
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Vereniging van Bike Totaal formule ondernemers Nederland is gevestigd op Spaceshuttle 22 te Amersfoort en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Gebouw Keizerstraat 10 en 12 te Den Helder
Opgericht in Januari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Gebouw Keizerstraat 10 en 12 te Den Helder is gevestigd op Ruimtesonde 16 te Amersfoort en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

Dynamo Lease B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Dynamo Lease B.V. is gevestigd op Spaceshuttle 22 te Amersfoort en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

Buurten in Calveen

Meer nieuws in Calveen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement