Bedrijven in Amersfoort

Wil je weten welke bedrijven er in Amersfoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amersfoort.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Projectvloeren Specialist B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Projectvloeren Specialist B.V. is gevestigd op Het Want 26 te Amersfoort en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

DeRa Brandbeveiliging B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DeRa Brandbeveiliging B.V. is gevestigd op Groningerstraat 122 te Amersfoort en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Lux Amersfoort
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Lux Amersfoort is gevestigd op Zwanenhalssteeg 30 te Amersfoort en is actief in de branche Restaurants.

Goods for Home
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Goods for Home is gevestigd op Baak van Kortgene 34 te Amersfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Indoor-Cycle-Racing-Experience
Opgericht in Januari 2007

De onderneming Indoor-Cycle-Racing-Experience is gevestigd op Breeland 4 te Hoogland en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Zwager & Zwager Catering
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Zwager & Zwager Catering is gevestigd op Lambert van Noortstraat 61 te Amersfoort en is actief in de branche Eventcatering.

Ehad
Opgericht in April 2024

De onderneming Ehad is gevestigd op Haydnstraat 21B te Amersfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Wolfsen Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Wolfsen Solutions is gevestigd op Tiellaan 97 te Amersfoort en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Base 2 Be
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Base 2 Be is gevestigd op Lage Geeren 4 te Hoogland en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Melkart Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Melkart Holding B.V. is gevestigd op Soesterweg 512 te Amersfoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Niki Barber Service
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Niki Barber Service is gevestigd op Barchman Wuytierslaan 80B te Amersfoort en is actief in de branche Haarverzorging.

SAARecruitment & Talentmanagement B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap SAARecruitment & Talentmanagement B.V. is gevestigd op Muidenkade 39 te Amersfoort en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DOT.SOCKS
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma DOT.SOCKS is gevestigd op Weberstraat 17 te Amersfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Prepress Studio VD Wolfshaar
Opgericht in April 1992

De onderneming Prepress Studio VD Wolfshaar is gevestigd op Iskanderpad 1 te Amersfoort en is actief in de branche Reclamebureaus.

Shop Delite
Opgericht in April 2024

De onderneming Shop Delite is gevestigd op Leeuwerikstraat 14 te Amersfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Amersfoort

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amersfoort

Flitser Barchman Wuytierslaan, Amersfoort
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:52 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement