Bedrijven in Amersfoort

Wil je weten welke bedrijven er in Amersfoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amersfoort.

Filter Filter

Gisteren

van Zanten
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma van Zanten is gevestigd op Bloemendalsestraat 4 te Amersfoort en is actief in de branche Restaurants.

Stichting Vissers in Verzet
Opgericht in Maart 2020

De stichting Stichting Vissers in Verzet is gevestigd op Bundersberg 1 te Amersfoort en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Marian Boddeke
Opgericht in November 2020

De onderneming Marian Boddeke is gevestigd op Coninckstraat 67-19 te Amersfoort en is actief in de branche Thuiszorg.

ALRODA Topholding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap ALRODA Topholding B.V. is gevestigd op Leusderweg 202 te Amersfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Piggy Bank B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Piggy Bank B.V. is gevestigd op Vlasakkerweg 40 te Amersfoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Many Soleil
Opgericht in December 2022

De onderneming Many Soleil is gevestigd op Middellandse Zee 96 te Amersfoort en is actief in de branche Thuiszorg.

Inagro B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Inagro B.V. is gevestigd op Reijmerinkstraat 26 te Amersfoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Yasar Food Factory
Opgericht in December 2022

De onderneming Yasar Food Factory is gevestigd op Koraalzee 29 te Amersfoort en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Jeroen Heijungs
Opgericht in November 2022

De onderneming Jeroen Heijungs is gevestigd op Amstelstraat 10 te Amersfoort en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Wallin Media
Opgericht in November 2022

De onderneming Wallin Media is gevestigd op Ganzenstraat 47 te Amersfoort en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Stichting Administratiekantoor Greenwise Holland
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Greenwise Holland is gevestigd op Wiekenweg 52C te Amersfoort en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Salama Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Salama Holding B.V. is gevestigd op Van Almondestraat 11A te Amersfoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Verzuimspecialisten.com
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verzuimspecialisten.com is gevestigd op Hoveniersweg 2 te Amersfoort en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Caf? STU
Opgericht in December 2022

De onderneming Caf? STU is gevestigd op Magelhaenstraat 7A te Amersfoort en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Red Magic B.V.
Opgericht in Juli 2010

De besloten vennootschap Red Magic B.V. is gevestigd op Vlasakkerweg 40 te Amersfoort en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent