Bedrijven in Amersfoort

Wil je weten welke bedrijven er in Amersfoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amersfoort.

Filter

Maandag 26 september 2022

Maura Polano
Opgericht in September 2022

De onderneming Maura Polano is gevestigd op Prins Willem-Alexanderln 31 te Amersfoort en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Rosa's Diensten
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Rosa's Diensten is gevestigd op Fazantenstraat 7 te Amersfoort en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Adelheid Bijzonder in Wonen
Opgericht in September 2022

De onderneming Adelheid Bijzonder in Wonen is gevestigd op Leemans 52 te Amersfoort en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Noah Douglas
Opgericht in September 2022

De onderneming Noah Douglas is gevestigd op Rietzangerstraat 18 te Amersfoort en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Torkan Omari
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Torkan Omari is gevestigd op Zeelt 12 te Amersfoort en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Ces Hospitality
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Ces Hospitality is gevestigd op Everard Meysterweg 53C te Amersfoort en is actief in de branche Eventcatering.

Huurtaxatie
Opgericht in September 2022

De onderneming Huurtaxatie is gevestigd op Soesterweg 398 te Amersfoort en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

OYA SHIPPING
Opgericht in September 2022

De onderneming OYA SHIPPING is gevestigd op Eelerberg 51 te Amersfoort en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

FoxyCares
Opgericht in September 2022

De onderneming FoxyCares is gevestigd op Van Campenstraat 7 te Amersfoort en is actief in de branche Thuiszorg.

dejafu
Opgericht in September 2022

De onderneming dejafu is gevestigd op Leenaert Nicasiusstraat 12 te Amersfoort en is actief in de branche Interieurbouw.

YR Diensten
Opgericht in September 2022

De onderneming YR Diensten is gevestigd op Leilat 83 te Hooglanderveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

JMS Consultancy B.V.
Opgericht in Oktober 2021

De besloten vennootschap JMS Consultancy B.V. is gevestigd op Van Linschotenstraat 5 te Amersfoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Odae
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Odae is gevestigd op Camera Obscurastraat 19 te Amersfoort en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Yor Trading
Opgericht in September 2022

De onderneming Yor Trading is gevestigd op De Stelp 21 te Amersfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zwitsal Buitenstad Vastgoed B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Zwitsal Buitenstad Vastgoed B.V. is gevestigd op Basicweg 7 te Amersfoort en is actief in de branche Projectontwikkeling.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent