Bedrijven in Stadshart

Wil je weten welke bedrijven er in Stadshart zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadshart.

Filter Filter

Vannacht

Kivytech
Opgericht in November 2022

De onderneming Kivytech is gevestigd op Meander 349 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vereniging van eigenaars Gildeplein woningappartementen te Heemskerk
Opgericht in Augustus 2005

De vereniging Vereniging van eigenaars Gildeplein woningappartementen te Heemskerk is gevestigd op Handelsweg 59F te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Mr E S Lassche juridische adviezen
Opgericht in December 2022

De onderneming Mr E S Lassche juridische adviezen is gevestigd op Kamerlingh Onnesstraat 21 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Coffee Bian
Opgericht in December 2022

De onderneming Coffee Bian is gevestigd op Rembrandtweg 90 te Amstelveen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmidd.

Woensdag 14 december 2022

KJ & Partners B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap KJ & Partners B.V. is gevestigd op Rembrandtweg 85 te Amstelveen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

PlusserGroup B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap PlusserGroup B.V. is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 13D te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MediaPlusser B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap MediaPlusser B.V. is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 13D te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Front Beach CV
Opgericht in November 2022

De commanditaire vennootschap Front Beach CV is gevestigd op Burgemeester Haspelslaan 59 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Radiant Hair & Beauty Services
Opgericht in November 2022

De onderneming Radiant Hair & Beauty Services is gevestigd op Meander 75 te Amstelveen en is actief in de branche Haarverzorging.

AMS Styling
Opgericht in November 2022

De onderneming AMS Styling is gevestigd op Meander 529 te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Panama City Beach CV
Opgericht in November 2022

De commanditaire vennootschap Panama City Beach CV is gevestigd op Burgemeester Haspelslaan 59 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

AML Wieman Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap AML Wieman Holding B.V. is gevestigd op Stroombaan 4 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Novikov Solutions
Opgericht in November 2022

De onderneming Novikov Solutions is gevestigd op Handelsweg 39-03 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 10 november 2022

HPE Pisces B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HPE Pisces B.V. is gevestigd op Stroombaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

HPE Aquarius B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HPE Aquarius B.V. is gevestigd op Stroombaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent