Bedrijven in Uilenstede

Wil je weten welke bedrijven er in Uilenstede zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Uilenstede.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

KELATI Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KELATI Consultancy is gevestigd op Uilenstede 85G te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Morazch Legal & Finance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Morazch Legal & Finance is gevestigd op Uilenstede 62F te Amstelveen en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

PickPocket Wear
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma PickPocket Wear is gevestigd op Uilenstede 43 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Joygail
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Joygail is gevestigd op Uilenstede 171 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Authentic Faces
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Authentic Faces is gevestigd op Uilenstede 240 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Zon op geluidscherm Alkmaar
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Zon op geluidscherm Alkmaar is gevestigd op Uilenstede 475 te Amstelveen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

janoskancso videography
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming janoskancso videography is gevestigd op Uilenstede 59 te Amstelveen en is actief in de branche Reproductie van opgenomen media.

Friendship & care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Friendship & care is gevestigd op Uilenstede 56A te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

JZ Dentistry
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JZ Dentistry is gevestigd op Uilenstede 500-69 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Vrijdag 7 oktober 2022

??ya Shingal
Opgericht in September 2022

De onderneming ??ya Shingal is gevestigd op Uilenstede 443 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Laura Harder Business and Theater Arts
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Laura Harder Business and Theater Arts is gevestigd op Uilenstede 90 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

2001 Concepts
Opgericht in Juli 2022

De onderneming 2001 Concepts is gevestigd op Uilenstede 128 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Software & Game Development Gayoso
Opgericht in September 2022

De onderneming Software & Game Development Gayoso is gevestigd op Uilenstede 8 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Van den Dungen Hospitality
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Van den Dungen Hospitality is gevestigd op Uilenstede 185 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 26 september 2022

Aaron ter Keurs
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Aaron ter Keurs is gevestigd op Uilenstede 455 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent