Bedrijven in Bijlmer Oost (E,G,K)

Wil je weten welke bedrijven er in Bijlmer Oost (E,G,K) zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bijlmer Oost (E,G,K).

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

J?r?mie Dupas
Opgericht in Maart 2024

De onderneming J?r?mie Dupas is gevestigd op Gouden Leeuw 331 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nehemia Building Consultants & Engineers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Nehemia Building Consultants & Engineers B.V. is gevestigd op Krombekstraat 93 te Amsterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Cartpanda B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Cartpanda B.V. is gevestigd op Grubbehoeve 431 te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Gulfaraz
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gulfaraz is gevestigd op Bijlmerdreef 946 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Nahid Enterprise
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Nahid Enterprise is gevestigd op Kruitberghof 73 te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Constant in-Service
Opgericht in April 2024

De onderneming Constant in-Service is gevestigd op Kleiburg 311 te Amsterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Shiny Stars
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Shiny Stars is gevestigd op Gooise Kant 264 te Amsterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Grindztone
Opgericht in April 2024

De onderneming Grindztone is gevestigd op Eerstegeluk 8 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Untold Stories
Opgericht in April 2024

De onderneming Untold Stories is gevestigd op Edenburg 72 te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

2HUMBLE
Opgericht in April 2024

De onderneming 2HUMBLE is gevestigd op Geldershoofd 347 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Conquer IT B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Conquer IT B.V. is gevestigd op Daalwijkdreef 47 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Sanjida's tailor
Opgericht in April 2024

De onderneming Sanjida's tailor is gevestigd op Bijlmerdreef 1059 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Electra Verde
Opgericht in April 2024

De onderneming Electra Verde is gevestigd op Gouden Leeuw 1023 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel in auto-onderdelen en -accessoires.

Events by piano
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Events by piano is gevestigd op Kleiburg 941B te Amsterdam en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

TdG Creative Business
Opgericht in April 2024

De onderneming TdG Creative Business is gevestigd op Kleiburg 510 te Amsterdam en is actief in de branche Fotografie.

Buurten in Bijlmer Oost (E,G,K)

Meer nieuws in Bijlmer Oost (E,G,K)

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Piet Heinkade, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:03 uur
Flitser Molenaarsweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:03 uur
Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:03 uur
Flitser Basisweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:03 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement