Bedrijven in Kolenkitbuurt Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Kolenkitbuurt Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kolenkitbuurt Noord.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Zworldwide company
Opgericht in April 2024

De onderneming Zworldwide company is gevestigd op Wiltzanghlaan 60 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

alinai
Opgericht in Mei 2024

De onderneming alinai is gevestigd op Wiltzanghlaan 60 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mert18
Opgericht in April 2024

De onderneming Mert18 is gevestigd op Sinjeur Semeynsstraat 54-4 te Amsterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Charlie Duong
Opgericht in April 2024

De onderneming Charlie Duong is gevestigd op Vrouwengelukhof 242 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 24 april 2024

Brengenwijnservice
Opgericht in April 2024

De onderneming Brengenwijnservice is gevestigd op Sinjeur Semeynsstraat 33-3 te Amsterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Universal Emporium
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Universal Emporium is gevestigd op Vrouwengelukhof 266 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BD? Transport
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma BD? Transport is gevestigd op De Schaapherderstraat 12-2 te Amsterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

LuxeKing
Opgericht in April 2024

De onderneming LuxeKing is gevestigd op Berceusestraat 97 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M-Harbouj
Opgericht in April 2024

De onderneming M-Harbouj is gevestigd op Ferdinand Huyckstraat 15-3 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Nouri recruitment
Opgericht in April 2024

De onderneming Nouri recruitment is gevestigd op Leeuwendalersweg 175 te Amsterdam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Heijn Logistics B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Heijn Logistics B.V. is gevestigd op Sinjeur Semeynsstraat 31-1 te Amsterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Nelavo
Opgericht in April 2024

De onderneming Nelavo is gevestigd op Majoor Fransweg 12-2 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Heijn Logistics Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Heijn Logistics Holding B.V. is gevestigd op Sinjeur Semeynsstraat 31-1 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Blimp Forge Games
Opgericht in April 2024

De onderneming Blimp Forge Games is gevestigd op Leeuwendalersweg 121 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Viktoryia Salim
Opgericht in April 2024

De onderneming Viktoryia Salim is gevestigd op Bos en Lommerweg 348 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Buurten in De Kolenkit

Meer nieuws in Kolenkitbuurt Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:38 uur
Flitser Postjesweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:38 uur
Flitser Cornelis Lelylaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:38 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement