Bedrijven in Driemond

Wil je weten welke bedrijven er in Driemond zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Driemond.

Filter Filter

Dinsdag 14 februari 2023

Cashual C
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Cashual C is gevestigd op Burgemeester Bletzstraat 31 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

Nexus Studios
Opgericht in Augustus 2011

De onderneming Nexus Studios is gevestigd op Barnevelderstraat 17 te Amsterdam en is actief in de branche Webportals.

Trance of the Buddha Events
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Trance of the Buddha Events is gevestigd op Seizoenenhof 66 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Firma M.Griffioen
Opgericht in Januari 1988

De vennootschap onder firma Firma M.Griffioen is gevestigd op Lange Stammerdijk 18 te Amsterdam en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Manting Management B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Manting Management B.V. is gevestigd op Jaargetijden 38 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

VDD Bouw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming VDD Bouw is gevestigd op Zonnehof 16 te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Marka LT Service
Opgericht in December 2022

De onderneming Marka LT Service is gevestigd op Lange Stammerdijk 9D te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 30 januari 2023

Yungtalie Tattoo
Opgericht in December 2022

De onderneming Yungtalie Tattoo is gevestigd op Lentestraat 16 te Amsterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

Psychologiepraktijk Maanhof
Opgericht in November 2022

De onderneming Psychologiepraktijk Maanhof is gevestigd op Maanhof 18 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Ruby Hair
Opgericht in November 2022

De onderneming Ruby Hair is gevestigd op Barnevelderstraat 6 te Amsterdam en is actief in de branche Haarverzorging.

fjirdeB
Opgericht in November 2022

De onderneming fjirdeB is gevestigd op Leghornstraat 15 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

DH Professional Consulent
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DH Professional Consulent is gevestigd op Seizoenenhof 94 te Amsterdam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Donderdag 10 november 2022

BSDW Management
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BSDW Management is gevestigd op Maanhof 5 te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Vlinder stenen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vlinder stenen is gevestigd op Zandpad-Driemond 5 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 7 oktober 2022

Issa Enterprise
Opgericht in September 2022

De onderneming Issa Enterprise is gevestigd op Zonnehof 46 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

 

Buurten in Driemond

Meer nieuws in Driemond

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Maroastraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:59 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent