Bedrijven in Frederik Hendrikbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Frederik Hendrikbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Frederik Hendrikbuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Jessica Stahl
Opgericht in April 2023

De onderneming Jessica Stahl is gevestigd op Lodewijk Tripstraat 9H te Amsterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

samen duurzaam zonnepanelen B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap samen duurzaam zonnepanelen B.V. is gevestigd op Van Oldenbarneveldtstr 47-4 te Amsterdam en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Shanti Chianti
Opgericht in April 2023

De onderneming Shanti Chianti is gevestigd op Zaagmolenstraat 10H te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

FUEGO B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap FUEGO B.V. is gevestigd op 2e Hugo de Grootstraat 33-3 te Amsterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Wilds of Life
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Wilds of Life is gevestigd op Frederik Hendrikplnts 90-1 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Unconscious Coaching
Opgericht in April 2023

De onderneming Unconscious Coaching is gevestigd op Van Reigersbergenstraat 17-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Caroline Verkade ZZP
Opgericht in April 2023

De onderneming Caroline Verkade ZZP is gevestigd op Van Oldenbarneveldtstr 112 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Galchenko Consultancy
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Galchenko Consultancy is gevestigd op Van Oldenbarneveldtplein 17-1 te Amsterdam en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Luxora E-commerce
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Luxora E-commerce is gevestigd op 1e Hugo de Grootstraat 30C te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The CC Factor
Opgericht in Mei 2023

De onderneming The CC Factor is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 35D te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Sevi Zorg
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Sevi Zorg is gevestigd op Van Reigersbergenstraat 7-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

LIJFWIJS haptotherapie
Opgericht in Mei 2023

De onderneming LIJFWIJS haptotherapie is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 136-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Lu Dolf
Opgericht in December 2020

De onderneming Lu Dolf is gevestigd op Van Houweningenstraat 70-3 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maria Cano Segura
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Maria Cano Segura is gevestigd op Rombout Hogerbeetsstraat 88-1 te Amsterdam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Schilte Copywriting
Opgericht in April 2023

De onderneming Schilte Copywriting is gevestigd op Fagelstraat 26H te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Buurten in Frederik Hendrikbuurt

Meer nieuws in Frederik Hendrikbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent