Bedrijven in Bedrijventerrein Hamerstraat

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Hamerstraat zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Hamerstraat.

Filter

Maandag 26 september 2022

Yakovenko
Opgericht in September 2022

De onderneming Yakovenko is gevestigd op Motorkade 1 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

ERFANIKOO
Opgericht in September 2022

De onderneming ERFANIKOO is gevestigd op Motorkade 1 te Amsterdam en is actief in de branche Fotografie.

Dinsdag 13 september 2022

Stichting 40Worldwide Foundation
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting 40Worldwide Foundation is gevestigd op Gedempt Hamerkanaal 40 te Amsterdam en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Maandag 12 september 2022

Hospitality by Anh
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Hospitality by Anh is gevestigd op Motorkade 1 te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Kolibri
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Kolibri is gevestigd op Spijkerkade 129 te Amsterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Garage Noord B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Garage Noord B.V. is gevestigd op Gedempt Hamerkanaal 40 te Amsterdam en is actief in de branche cafés.

Stichting Administratiekantoor Validators
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Validators is gevestigd op Johan van Hasseltweg 39 te Amsterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Edelhard B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Edelhard B.V. is gevestigd op Motorkade 9 te Amsterdam en is actief in de branche Vervaardiging van bedrijfsmeubels.

Donderdag 25 augustus 2022

Atmosphere Construction B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Atmosphere Construction B.V. is gevestigd op Motorkade 1 te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Oksner Capital B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Oksner Capital B.V. is gevestigd op Motorkade 1 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Jules Pablo Fotografie
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Jules Pablo Fotografie is gevestigd op Schaafstraat 6 te Amsterdam en is actief in de branche Fotografie.

Mandy Pixel
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Mandy Pixel is gevestigd op Hamerstraat 20F te Amsterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Liance Law Co?peratief U.A.
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Liance Law Co?peratief U.A. is gevestigd op Aambeeldstraat 20 te Amsterdam en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Moviebites B.V.
Opgericht in November 2013

De besloten vennootschap Moviebites B.V. is gevestigd op Meeuwenlaan 100 te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Amsterdam Event Crew B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Amsterdam Event Crew B.V. is gevestigd op Gedempt Hamerkanaal 157 te Amsterdam en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Buurten in Noordelijke IJ-oevers Oost

Meer nieuws in Bedrijventerrein Hamerstraat

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent