Bedrijven in Sarphatiparkbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Sarphatiparkbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sarphatiparkbuurt.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

De Handelsonderneming
Opgericht in Januari 2023

De onderneming De Handelsonderneming is gevestigd op Eerste Jan Steenstraat 92-2 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sophie Corlay
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sophie Corlay is gevestigd op Eerste Jan Steenstraat 140-1 te Amsterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

SUK
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SUK is gevestigd op 1e Jan vd Heijdenstr 126H te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bijlsma Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Bijlsma Holding B.V. is gevestigd op 1e Van der Helststraat 64-2 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Keijzer Retail Buying
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Keijzer Retail Buying is gevestigd op Govert Flinckstraat 1733V te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Jerbem
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Jerbem is gevestigd op Albert Cuypstraat 203E 1 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Duarte+Duarte
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Duarte+Duarte is gevestigd op Gerard Doustraat 248-4 te Amsterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

MH Medical Consulting
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MH Medical Consulting is gevestigd op Sarphatipark 32-2 te Amsterdam en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Vereniging van Eigenaars Sarphatipark 63 te Amsterdam
Opgericht in December 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Sarphatipark 63 te Amsterdam is gevestigd op Sarphatipark 63H te Amsterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Ambis B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Ambis B.V. is gevestigd op 1e Van der Helststraat 64-2 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Designs by Lariz
Opgericht in November 2022

De onderneming Designs by Lariz is gevestigd op Sarphatipark 109-2 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

LJRCARD
Opgericht in Januari 2023

De onderneming LJRCARD is gevestigd op Albert Cuypstraat 203E 2 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Rasendriya Aradhana
Opgericht in December 2022

De onderneming Rasendriya Aradhana is gevestigd op 1e Jan vd Heijdenstr 128-1 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Rusch Psychologie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Rusch Psychologie is gevestigd op Albert Cuypstraat 213-3 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Van Lange Adem B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Van Lange Adem B.V. is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 103-3 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Buurten in Oude Pijp

Meer nieuws in Sarphatiparkbuurt

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:58 uur
Flitser Basisweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:58 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent