Bedrijven in Nieuw Sloten Zuidwest

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw Sloten Zuidwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw Sloten Zuidwest.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Buro Vlinder
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Buro Vlinder is gevestigd op Dijlehof 7 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

The Mobile Barbershop
Opgericht in April 2024

De onderneming The Mobile Barbershop is gevestigd op Beverenstraat 2 te Amsterdam en is actief in de branche Haarverzorging.

Reuma Expertise Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Reuma Expertise Consultancy is gevestigd op Kortrijk 44 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 10 april 2024

Dagbesteding Zonnebloem B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Dagbesteding Zonnebloem B.V. is gevestigd op Willebroekstraat 62 te Amsterdam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Dental Care SSA B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Dental Care SSA B.V. is gevestigd op Knokkestraat 53 te Amsterdam en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

PaulTheodoor Diensten
Opgericht in Februari 2024

De onderneming PaulTheodoor Diensten is gevestigd op Liedekerkeplantsoen 19 te Amsterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Ripe MCC
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ripe MCC is gevestigd op Schaarbeekstraat 69 te Amsterdam en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 18 maart 2024

Stichting Dutch Flowcytometry Group
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Dutch Flowcytometry Group is gevestigd op IJzerhof 7 te Amsterdam en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Candyshop Leiden
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Candyshop Leiden is gevestigd op Brusselsingel 31 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in chocolade en suikerwerk.

Dinsdag 23 januari 2024

NVD Letselschade B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap NVD Letselschade B.V. is gevestigd op Dijlehof 14 te Amsterdam en is actief in de branche Risicoanalisten en schadetaxateurs.

NVD Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap NVD Holding B.V. is gevestigd op Dijlehof 14 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 11 januari 2024

Dalenberg Belastingadvies en Administraties B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Dalenberg Belastingadvies en Administraties B.V. is gevestigd op Kortrijk 5 te Amsterdam en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Serendipity Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Serendipity Holding B.V. is gevestigd op Brusselsingel 50 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VastieZorgt
Opgericht in Januari 2024

De onderneming VastieZorgt is gevestigd op Schaarbeekstraat 57 te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Taxi Ring A10 B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Taxi Ring A10 B.V. is gevestigd op Geraardsbergenstraat 5 te Amsterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Buurten in Sloter-/Riekerpolder

Meer nieuws in Nieuw Sloten Zuidwest

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Meibergdreef, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:23 uur
Flitser Zuiderzeeweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:23 uur
Flitser Baden Powellweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 18:23 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement