Bedrijven in Klarendal

Wil je weten welke bedrijven er in Klarendal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Klarendal.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Stoffeerderij Op t Pluche
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Stoffeerderij Op t Pluche is gevestigd op Kievitstraat 6 te Arnhem en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Lieke's Legal Solutions
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Lieke's Legal Solutions is gevestigd op Klarendalseweg 402 te Arnhem en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Stoeffe
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Stoeffe is gevestigd op Rosendaalsestraat 80-1 te Arnhem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Digital Bricks B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Digital Bricks B.V. is gevestigd op Noordpad 27 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Dinser Holdings B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Dinser Holdings B.V. is gevestigd op Noordpad 27 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

M&R Kapital B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap M&R Kapital B.V. is gevestigd op West-Peterstraat 59-5 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Diamond clean care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Diamond clean care is gevestigd op Onder de Linden 8 te Arnhem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

WILDSIDE
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma WILDSIDE is gevestigd op Stalstraat 33 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Praktijk de Olijfboom - Natuurgeneeskunde, Voeding en Leefstijl
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Praktijk de Olijfboom - Natuurgeneeskunde, Voeding en Leefstijl is gevestigd op Onder de Linden 21-9 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Mondhygi?nist Ahmad
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Mondhygi?nist Ahmad is gevestigd op Catharijnestraat 94 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Khayalan
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Khayalan is gevestigd op Paulstraat 1-2 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The Aesthetic Desk
Opgericht in Februari 2024

De onderneming The Aesthetic Desk is gevestigd op Agnietenstraat 101 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Snel en Goed Elektrotechnisch Installatiebedrijf
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Snel en Goed Elektrotechnisch Installatiebedrijf is gevestigd op Rosendaalsestraat 129 te Arnhem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 18 maart 2024

Dioskouroi
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dioskouroi is gevestigd op Noordpad 59 te Arnhem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

HDM Zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming HDM Zorg is gevestigd op Noordpad 4 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Meer nieuws in Klarendal

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement