Bedrijven in Rijkerswoerd West

Wil je weten welke bedrijven er in Rijkerswoerd West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rijkerswoerd West.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

DijkTransport
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DijkTransport is gevestigd op Dr. Joop den Uylsingel 48 te Arnhem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Beogee
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Beogee is gevestigd op De Pas 56 te Arnhem en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Donderdag 11 januari 2024

Enzelens B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Enzelens B.V. is gevestigd op Rijkerswoerdsestraat 17 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Deepening in Horselanguage B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Deepening in Horselanguage B.V. is gevestigd op Rijkerswoerdsestraat 21 te Arnhem en is actief in de branche Afstandsonderwijs.

Stichting Administratiekantoor Enzelens
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Enzelens is gevestigd op Rijkerswoerdsestraat 17 te Arnhem en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Natuurlijk wel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Natuurlijk wel is gevestigd op Dr. Joop den Uylsingel 71 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Autoservice Bemmel B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Autoservice Bemmel B.V. is gevestigd op Santkamp 53 te Arnhem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Van Velzen Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Van Velzen Holding B.V. is gevestigd op Mooieweg 21B te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

PW Company B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap PW Company B.V. is gevestigd op Rijkerswoerdsestraat 21 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Luno Holding Arnhem B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Luno Holding Arnhem B.V. is gevestigd op Santkamp 53 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Senshi san - weerbaarheidstraining
Opgericht in November 2023

De onderneming Senshi san - weerbaarheidstraining is gevestigd op Elvis Presleystraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

SheNet
Opgericht in December 2023

De onderneming SheNet is gevestigd op John Lennonstraat 125 te Arnhem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

DML bezorgdienst
Opgericht in November 2023

De onderneming DML bezorgdienst is gevestigd op Da Vincistraat 19 te Arnhem en is actief in de branche Koeriers.

Naas Tolk- en Vertaalbureau
Opgericht in November 2023

De onderneming Naas Tolk- en Vertaalbureau is gevestigd op H Pieter Marchantstr 32 te Arnhem en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Blu Care
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Blu Care is gevestigd op Spencerstraat 15 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Meer nieuws in Rijkerswoerd West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent