Bedrijven in Rijkerswoerd West

Wil je weten welke bedrijven er in Rijkerswoerd West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rijkerswoerd West.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

D.K. Services & Support
Opgericht in December 2022

De onderneming D.K. Services & Support is gevestigd op John Lennonstraat 145 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Carwash Factory Europe B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Carwash Factory Europe B.V. is gevestigd op Hazenkamp 7 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

MBIcare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MBIcare is gevestigd op Dr. Willem Dreessingel 164 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

L.M. Care
Opgericht in November 2022

De onderneming L.M. Care is gevestigd op Martensbongerd 39 te Arnhem en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Patricia Pedagogisch Adviseur en Zorgverlener.
Opgericht in November 2022

De onderneming Patricia Pedagogisch Adviseur en Zorgverlener. is gevestigd op Count Basiehof 30 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

H. Ayobi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H. Ayobi is gevestigd op Copernicushof 27 te Arnhem en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

V&A Media
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma V&A Media is gevestigd op Dr. Joop den Uylsingel 96 te Arnhem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Paul Snijder Interim Management
Opgericht in November 2022

De onderneming Paul Snijder Interim Management is gevestigd op H Pieter Marchantstr 41 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Hedax Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hedax Beheer B.V. is gevestigd op Glenn Millerstraat 45 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Arianazorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Arianazorg is gevestigd op John Lennonstraat 135 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

Donderdag 10 november 2022

JP Specials
Opgericht in September 2020

De vennootschap onder firma JP Specials is gevestigd op Mr J Anton Schorerstr 33 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mk goederenvervoer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mk goederenvervoer is gevestigd op Bill Haleystraat 27 te Arnhem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

XalooSecure
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming XalooSecure is gevestigd op Da Vincistraat 19 te Arnhem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Webpenguin
Opgericht in November 2020

De onderneming Webpenguin is gevestigd op Elvis Presleystraat 93 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

ALLSAFE mini opslag Vastgoed Arnhem Hazenkamp B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap ALLSAFE mini opslag Vastgoed Arnhem Hazenkamp B.V. is gevestigd op Hazenkamp 60 te Arnhem en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

 

Meer nieuws in Rijkerswoerd West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent