Bedrijven in Schuytgraaf-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Schuytgraaf-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schuytgraaf-Zuid.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Ariver
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Ariver is gevestigd op Keltenveld 27 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Daolicius sushi & snacks
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Daolicius sushi & snacks is gevestigd op Bakerwaard 55 te Arnhem en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

MCM Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MCM Consultancy is gevestigd op Noordereiland 3 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

WKM
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming WKM is gevestigd op Turfstekerserf 2 te Arnhem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

PEER.
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma PEER. is gevestigd op Noordereiland 28 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

R.P. van den Brand, praktijk voor kinder- en jeugdpsychiatrie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming R.P. van den Brand, praktijk voor kinder- en jeugdpsychiatrie is gevestigd op Het Hout 105 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van psychiaters en dagbehandelcentra voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

Matters Care Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Matters Care Beheer B.V. is gevestigd op Frankenveld 45 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Care Matters B.V.
Opgericht in Maart 2016

De besloten vennootschap Care Matters B.V. is gevestigd op Frankenveld 45 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

Bar Bardot B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Bar Bardot B.V. is gevestigd op Warmoezenierserf 16 te Arnhem en is actief in de branche cafés.

Tax Wijn B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tax Wijn B.V. is gevestigd op Warmoezenierserf 16 te Arnhem en is actief in de branche Winkels in dranken.

Vrijdag 7 oktober 2022

SEBKO B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap SEBKO B.V. is gevestigd op Hoedenmakersveste 20 te Arnhem en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Lydhome B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Lydhome B.V. is gevestigd op Avondlicht 14 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Latin Mill B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Latin Mill B.V. is gevestigd op Frankenveld 3 te Arnhem en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

MMPH Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming MMPH Zorg is gevestigd op Morgenrood 1 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

SEBKO Food B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap SEBKO Food B.V. is gevestigd op Hoedenmakersveste 20 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

Meer nieuws in Schuytgraaf-Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent