Bedrijven in Paasberg

Wil je weten welke bedrijven er in Paasberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Paasberg.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Interieurstudio Air?
Opgericht in April 2022

De onderneming Interieurstudio Air? is gevestigd op Bronbeeklaan 73 te Arnhem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 23 januari 2024

Onbezorgd Wonen B.V.
Opgericht in September 2001

De besloten vennootschap Onbezorgd Wonen B.V. is gevestigd op De Genestetstraat 2 te Arnhem.

Donderdag 11 januari 2024

Vels markt
Opgericht in December 2023

De onderneming Vels markt is gevestigd op Herman Heijermansstraat 49 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lois Vloet
Opgericht in December 2023

De onderneming Lois Vloet is gevestigd op Paasberglaan 18 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging Duurzaam Paasberg (VDP).
Opgericht in December 2023

De vereniging Vereniging Duurzaam Paasberg (VDP). is gevestigd op Brederostraat 17 te Arnhem en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Versteeg Projects
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Versteeg Projects is gevestigd op Jacques Perkstraat 11 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Smitinbeweging
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Smitinbeweging is gevestigd op Paasberglaan 8 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

OBRIEN
Opgericht in November 2023

De onderneming OBRIEN is gevestigd op Weg naar 't Lange Water 6-2 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 8 november 2023

Kirtah Designs
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Kirtah Designs is gevestigd op Van Huevenstraat 30 te Arnhem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Hans Achterberg Studiecoach
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hans Achterberg Studiecoach is gevestigd op Jacques Perkstraat 7 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

MZI Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap MZI Holding B.V. is gevestigd op Herman Heijermansstraat 16 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 2 oktober 2023

Rose IT
Opgericht in September 2023

De onderneming Rose IT is gevestigd op Vondellaan 38 te Arnhem en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Rosebel Advies
Opgericht in September 2023

De onderneming Rosebel Advies is gevestigd op Van Huevenstraat 56 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 12 september 2023

TLVE Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap TLVE Holding B.V. is gevestigd op Vosmaerstraat 2A te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kalo Dental Care
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Kalo Dental Care is gevestigd op Velperweg 184-2 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Meer nieuws in Paasberg

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent