Bedrijven in Ravensberg

Wil je weten welke bedrijven er in Ravensberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ravensberg.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Renee Helpt Mee
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Renee Helpt Mee is gevestigd op 't Kerkestuk 24 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 11 juni 2024

Vitalish
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Vitalish is gevestigd op Kievitsbloem 22 te REEUWIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Uitvaartonderneming Shakti
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Uitvaartonderneming Shakti is gevestigd op Moerweide 113 te REEUWIJK en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

La Mia Mina B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap La Mia Mina B.V. is gevestigd op Drieblad 13 te REEUWIJK en is actief in de branche Restaurants.

Timmerbedrijf StukieLuc
Opgericht in April 2024

De onderneming Timmerbedrijf StukieLuc is gevestigd op Moerweide 50 te REEUWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 24 april 2024

Cupping Dynamic
Opgericht in April 2024

De onderneming Cupping Dynamic is gevestigd op Roland Holstlaan 29 te REEUWIJK en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Vinovin
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Vinovin is gevestigd op Wederik 1 te REEUWIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rubicon Medical Services & Research
Opgericht in April 2024

De onderneming Rubicon Medical Services & Research is gevestigd op Waterdekmos 10 te REEUWIJK en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Az-diensten
Opgericht in April 2024

De onderneming Az-diensten is gevestigd op 't Kerkestuk 2 te REEUWIJK en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Glaucus B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Glaucus B.V. is gevestigd op Rendiermos 30 te REEUWIJK en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Crew-tex B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Crew-tex B.V. is gevestigd op Rendiermos 30 te REEUWIJK en is actief in de branche Groothandel in werkkleding.

Sb optical fiber
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sb optical fiber is gevestigd op Rietgors 112 te REEUWIJK en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Woensdag 10 april 2024

Shelena Beauty
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Shelena Beauty is gevestigd op Notaris D'Aumerielaan 3a te REEUWIJK en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 18 maart 2024

Gianina Cleaning
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gianina Cleaning is gevestigd op Melde 4 te REEUWIJK en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

GoudenGlans
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GoudenGlans is gevestigd op Rietgors 10 te REEUWIJK en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement