Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Breda Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Breda Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Breda Centrum.

In Breda Centrum zoek ik een:

  Woensdag 7 november 2018

  Nivel Payment Solutions B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Nivel Payment Solutions B.V. is gevestigd op Emmastraat 2D te Breda en is actief in de branche Payrolling (personeelsbeheer).

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811AG
  IETZ.
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma IETZ. is gevestigd op Adriaan van Bergenstraat 61 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811SN
  Liburnia Projects & Chartering B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Liburnia Projects & Chartering B.V. is gevestigd op Ceresstraat 1 te Breda en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811CA
  Benelux Wonen III B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Benelux Wonen III B.V. is gevestigd op Academiesingel 37A te Breda en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811AC
  Next item
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Next item is gevestigd op Nonnenveld 63 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Breda » Breda Centrum » Chassé » 4811HN
  Jopss
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Jopss is gevestigd op Menno van Coehoornstraat 2B8 te Breda en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811AV
  Caroline Koevoets
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Caroline Koevoets is gevestigd op Nassausingel 4 te Breda en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Breda » Breda Centrum » Valkenberg » 4811DE

  Maandag 5 november 2018

  Aline Hilderink
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Aline Hilderink is gevestigd op Adriaan van Bergenstraat 46 te Breda en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811ST
  Litifund 2 B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Litifund 2 B.V. is gevestigd op Ceresstraat 4 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811CC
  Bijsterveldt Een B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Bijsterveldt Een B.V. is gevestigd op Karnemelkstraat 10A1 te Breda en is actief in de branche Restaurants.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811KJ
  Ultranox Records
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Ultranox Records is gevestigd op Ceresplein 107 te Breda en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811CE
  Kapteijns Horeca Beheer B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Kapteijns Horeca Beheer B.V. is gevestigd op Nieuweweg 95 te Breda en is actief in de branche Restaurants.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811LW
  Me Gusta B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Me Gusta B.V. is gevestigd op Haagdijk 139 te Breda en is actief in de branche cafés.

  Breda » Breda Centrum » Schorsmolen » 4811TR
  LVO Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming LVO Consultancy is gevestigd op Nonnenveld 631 te Breda en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Breda » Breda Centrum » Chassé » 4811DT

  Maandag 15 oktober 2018

  Paw-Cars
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Paw-Cars is gevestigd op Nieuwe Ginnekenstraat 1A te Breda en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

  Breda » Breda Centrum » Chassé » 4811NM
  Buildine B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Buildine B.V. is gevestigd op Ceresstraat 13 te Breda en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811CA
  by Louz
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming by Louz is gevestigd op Nieuwstraat 26 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811WV
  Sulkowski Bouw
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Sulkowski Bouw is gevestigd op Nieuwe Ginnekenstraat 1A te Breda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Breda » Breda Centrum » Chassé » 4811NM
  Nina Eilerts
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Nina Eilerts is gevestigd op Spoorwaai 203 te Breda en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Breda » Breda Centrum » Station » 4811AZ
  Impressive Drukwerk B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Impressive Drukwerk B.V. is gevestigd op Reigerstraat 22A te Breda en is actief in de branche Textielveredeling.

  Breda » Breda Centrum » City » 4811XB

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?