Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Ulvenhout

Wil je weten welke bedrijven er in Ulvenhout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ulvenhout.

In Ulvenhout zoek ik een:

  Maandag 18 maart 2019

  Blooming PMA
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Blooming PMA is gevestigd op Anneville-laan 32 te Ulvenhout en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851CC

  Donderdag 28 februari 2019

  Zen in Zaken
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Zen in Zaken is gevestigd op Wiek 15 te Ulvenhout en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851VN

  Dinsdag 5 februari 2019

  Sofi-Bel
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Sofi-Bel is gevestigd op 't Hofflandt 47 te Ulvenhout en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851TB
  Marit Vromans Zorg
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Marit Vromans Zorg is gevestigd op Pennendijk 31 te Ulvenhout en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851VB

  Woensdag 23 januari 2019

  Kramer Psychologie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Kramer Psychologie is gevestigd op Beekdal 26 te Ulvenhout en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851SW
  Bureau Quaedvlieg
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Bureau Quaedvlieg is gevestigd op Deken Fickstraat 18 te Ulvenhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EN

  Maandag 7 januari 2019

  Ger van Biesen Montage
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ger van Biesen Montage is gevestigd op De Roskam 14 te Ulvenhout en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851TE
  Gastouderopvang Ja-jie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Gastouderopvang Ja-jie is gevestigd op Deken Fickstraat 5 te Ulvenhout en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EN
  Anja van der Meeren
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Anja van der Meeren is gevestigd op Eikakker 13 te Ulvenhout en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EW
  JB Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap JB Holding B.V. is gevestigd op Essendreef 4 te Ulvenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851BM

  Maandag 31 december 2018

  Deksels B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Deksels B.V. is gevestigd op Hertespoor 6 te Ulvenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851BC
  InBloom
  Opgericht in december 2018

  De onderneming InBloom is gevestigd op Markdal 1 te Ulvenhout en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EH
  Spaarpul B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Spaarpul B.V. is gevestigd op Markdal 9 te Ulvenhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EH
  Koffie Corner Parrotia
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Koffie Corner Parrotia is gevestigd op Steenland 23 te Ulvenhout en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851WD

  Maandag 24 december 2018

  Variable Media Productions
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Variable Media Productions is gevestigd op Wiek 62 te Ulvenhout en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851VS
  Mamakracht
  Opgericht in december 2018

  De vennootschap onder firma Mamakracht is gevestigd op Slotlaan 25 te Ulvenhout en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EA
  Opwa B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Opwa B.V. is gevestigd op Markdal 11 te Ulvenhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EH
  Stichting Nori
  Opgericht in november 2018

  De stichting Stichting Nori is gevestigd op Korenmaat 12 te Ulvenhout en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851EX

  Zondag 9 december 2018

  Effectief Opleiden
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Effectief Opleiden is gevestigd op Molenstraat 46 te Ulvenhout en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851SJ

  Woensdag 7 november 2018

  FMGLooijmans B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap FMGLooijmans B.V. is gevestigd op Chaamseweg 9 te Ulvenhout en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Breda » Ulvenhout » Ulvenhout » 4851SM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ulvenhout

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?