Bedrijven in De Bilt

Wil je weten welke bedrijven er in De Bilt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Bilt.

Filter

Donderdag 4 augustus 2022

Jouw beste kleuren
Opgericht in juli 2022

De onderneming Jouw beste kleuren is gevestigd op Bildzigt 3 te BILTHOVEN en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

De Bilt > De Bilt > De Bilt > 3721XJ
Brandligt Services
Opgericht in juli 2022

De onderneming Brandligt Services is gevestigd op Burg de Withstraat 28A te De Bilt en is actief in de branche Landschapsverzorging.

De Bilt > De Bilt > De Bilt > 3732EL
Zorg Vibes
Opgericht in mei 2019

De vennootschap onder firma Zorg Vibes is gevestigd op Burg v Heemstrakwartier 98 te De Bilt en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

De Bilt > De Bilt > De Bilt > 3731TL
Pedikaro
Opgericht in juli 2022

De onderneming Pedikaro is gevestigd op Sterrenplein 6 te BILTHOVEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

De Bilt > De Bilt > Weltevreden > 3721GH
Barbara Slotboom
Opgericht in juli 2022

De onderneming Barbara Slotboom is gevestigd op Van Alphenstraat 16 te WESTBROEK en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

De Bilt > Achttienhoven-Westbroek > Achttienhoven-Westbroek > 3615AJ
AJSY Film
Opgericht in juli 2022

De onderneming AJSY Film is gevestigd op Westerlaan 48 te De Bilt en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

De Bilt > De Bilt > De Bilt > 3731EL
SMNFarmacie
Opgericht in juli 2022

De onderneming SMNFarmacie is gevestigd op Planetenbaan 299 te BILTHOVEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

De Bilt > De Bilt > Weltevreden > 3721KK
Schop & Schep
Opgericht in juli 2022

De onderneming Schop & Schep is gevestigd op Donsvlinder 41 te BILTHOVEN en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

De Bilt > Bilthoven-Noord > De Leyen > 3723TX
Pendane
Opgericht in juli 2022

De onderneming Pendane is gevestigd op Poolsterlaan 20 te BILTHOVEN en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

De Bilt > De Bilt > Weltevreden > 3721HH
Friese Blik Consultancy B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Friese Blik Consultancy B.V. is gevestigd op Soestdijkseweg Noord 316 te BILTHOVEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

De Bilt > Bilthoven-Noord > Bilthoven-Noord > 3723HH
Virtual Capital B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Virtual Capital B.V. is gevestigd op Soestdijkseweg Zuid 176 te BILTHOVEN en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

De Bilt > Bilthoven-Zuid > Bilthoven-Zuid > 3721AH
Stichting tot behoud van het Vermeerplein te Bilthoven
Opgericht in juli 2022

De stichting Stichting tot behoud van het Vermeerplein te Bilthoven is gevestigd op Vermeerplein 3 te BILTHOVEN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

De Bilt > Bilthoven-Noord > Bilthoven-Noord > 3723EL
Chakrum
Opgericht in juli 2022

De onderneming Chakrum is gevestigd op Hessenweg 176A te De Bilt en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

De Bilt > De Bilt > De Bilt > 3731JN
Groen&Kansen B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Groen&Kansen B.V. is gevestigd op Groenekanseweg 58 te De Bilt en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

De Bilt > De Bilt > De Bilt > 3732AG
NVDV Interim B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap NVDV Interim B.V. is gevestigd op Boslaan 38 te BILTHOVEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

De Bilt > Bilthoven-Zuid > Bilthoven-Zuid > 3722BA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Bilt

Instellen

Meer nieuws in De Bilt

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement