Gezochte personen in De Bilt

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in De Bilt of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Woninginbrekers gaan er met sierraden vandoor in Bilthoven

  Bilthoven - In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni wordt ingebroken, terwijl de bewoonster op vakantie is, bij een vrijstaande woning aan de Sweelincklaan in Bilthoven. De inbrekers doorzoeken de woning en gaan er met - onder andere - tientallen sieraden en een zware kluis vandoor. Uit bewakingsbeeld blijkt dat zij die kluis hebben vervoerd met een kruiwagen, die zij uit de tuin van de woning hebben gestolen.

  De Bilt

  Donderdag 15 april 2021

  Woninginbraak Bilthoven

  Bilthoven - Terwijl de bewoners van een woning aan de Kometenlaan in Bilthoven een dagje weg zijn, wordt er op 28/29 december in hun woning ingebroken. Daarbij worden o.a. sieraden en drie blokjes goud gestolen. Een inbreker is door de wildcamera in hun achtertuin gefotografeerd. De dader is een vermoedelijk licht getinte man, normaal postuur, donkere kortgeschoren baard. Hij heeft een baseballcap op en draagt een jas met capuchon en rond logo op linker bovenarm en ogenschijnlijk een trainingsbroek en sneakers.

  De Bilt

  Woensdag 21 oktober 2020

  Brandstichtingen Bilthoven

  Bilthoven - In de nacht voor een protestactie bij het RIVM wordt er op verschillende plekken in Bilthoven brand gesticht. De avond ervoor is een auto meerdere keren inn de omgeving gezien, mogelijk als voorverkenning. De politie is op zoek naar informatie over de bestuurder en deze auto.

  De Bilt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Bilt

  Instellen

  Meer nieuws in De Bilt

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement