Gezochte personen in De Bilt

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in De Bilt of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 11 december 2019

  Afkijken pincode en zakkenrollen Bilthoven

  Bilthoven - Een vrouw van 88 jaar uit Bilthoven gaat op zaterdagmiddag 25 mei rond kwart voor vijf geld pinnen bij een ING-geldautomaat in de Albert Heijn aan de Kwinkelier in Bilthoven. Daarbij worden door een jonge vrouw (verdachte 1) en een iets oudere vrouw (verdachte 2) haar pincode afgekeken, waarna even later de bankpas door dader 2 uit haar jaszak wordt gerold. Met de bankpas wordt een bedrag van meer dan 800 euro gepind.

  De Bilt

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Mishandeling en beroving Bilthoven

  Bilthoven - De politie in Bilthoven is dringend op zoek naar een groep van zo'n 6 jonge mannen die een zeer gewelddadige beroving hebben gepleegd. Via een dating-app legden ze contact met het slachtoffer en maakten een afspraak. Op de afgesproken plek werd de man mishandeld en beroofd.

  De Bilt

  Maandag 30 september 2019

  Gewapende overval op nachtportier hotel

  De Bilt - Een nachtportier van een hotel in De Bilt wordt in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 november 2018 opgeschrikt door een markante, gewapende overvaller. De 23-jarige nachtportier denkt in de eerste instantie dat het een grap is. De overvaller heeft een duikbril op, een geelgroen trainingsjack aan en zijn pistool ziet er nogal nep uit. Maar toch is het ernst.

  De Bilt

  Dinsdag 17 september 2019

  Gewelddadige woningoverval in Bilthoven

  Bilthoven - Op maandagavond 18 maart worden een man en zijn vriendin door twee mannen overvallen in zijn woning aan de Rembrandtlaan in Bilthoven. Eén van de overvallers draagt een opvallende geel/rode DHL-jas. Bij de overval wordt de bewoner fors mishandeld en ook zijn vriendin loopt klappen op. Beiden worden vastgebonden. Het huis wordt doorzocht, waarna de overvallers er met onder andere sieraden en geld vandoor gaan. Ze vluchten op een donkere scooter, een Piaggio, type Vespa Sprint.

  De Bilt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Bilt

  Instellen

  Meer nieuws in De Bilt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement