Bedrijven in Poptahof-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Poptahof-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Poptahof-Zuid.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Jyoti.Siva.HyE- META Technology B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Jyoti.Siva.HyE- META Technology B.V. is gevestigd op Taj Mahalplaats 101 te Delft en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van kunststof.

Goudsteen Services
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Goudsteen Services is gevestigd op Troelstralaan 224 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Botchu Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Botchu Holding B.V. is gevestigd op Taj Mahalplaats 101 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

Jindal Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Jindal Holding B.V. is gevestigd op Taj Mahalplaats 101 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 24 augustus 2023

Captain Security
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Captain Security is gevestigd op Troelstralaan 234 te Delft en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

TSE Werkzaamheden
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming TSE Werkzaamheden is gevestigd op Papsouwselaan 290 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor de winning van aardolie en aardgas.

GM Manufacturing B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap GM Manufacturing B.V. is gevestigd op Martinus Nijhofflaan 2Y 1 te Delft en is actief in de branche Vervaardiging van werkkleding.

Saynem
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Saynem is gevestigd op Poptahof Zuid 524 te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Woensdag 23 augustus 2023

Kahramans Zorg
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Kahramans Zorg is gevestigd op Akropolishof 59 te Delft en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 25 juli 2023

3DKappert
Opgericht in Juli 2023

De onderneming 3DKappert is gevestigd op Taj Mahalplaats 9 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

WMSD Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming WMSD Dienstverlening is gevestigd op Akropolishof 74 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

FY Security
Opgericht in Juli 2023

De onderneming FY Security is gevestigd op Akropolishof 94 te Delft en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Kas-troo B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Kas-troo B.V. is gevestigd op Papsouwselaan 308 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Tabletop Architect
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Tabletop Architect is gevestigd op Palmyraplaats 136 te Delft en is actief in de branche Architecten.

Maandag 10 juli 2023

Care By LC
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Care By LC is gevestigd op Akropolishof 65 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Meer nieuws in Poptahof-Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent