Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Delfzijl-West

Wil je weten welke bedrijven er in Delfzijl-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delfzijl-West.

In Delfzijl-West zoek ik een:

  Maandag 18 maart 2019

  ThaimassageDelfzijl
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming ThaimassageDelfzijl is gevestigd op Cornelis Houtmanstraat 57 te Delfzijl en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934HE
  Pluk Geluk
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Pluk Geluk is gevestigd op Cornelis Houtmanstraat 19 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934HD

  Maandag 7 januari 2019

  CBB - Commercieel Bureau Boxmeer
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming CBB - Commercieel Bureau Boxmeer is gevestigd op Walker 11 te Delfzijl en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934LK

  Maandag 24 december 2018

  nict
  Opgericht in december 2018

  De onderneming nict is gevestigd op Piet Heinstraat 1 te Delfzijl en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934HJ
  LOP Beheer B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap LOP Beheer B.V. is gevestigd op Redgerlaan 4 te Delfzijl en is actief in de branche Financiële holdings.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934PS

  Zondag 9 december 2018

  Goodies&Toys
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Goodies&Toys is gevestigd op Marcus Buschstraat 41 te Delfzijl en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934GG

  Maandag 15 oktober 2018

  Powerchainger
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma Powerchainger is gevestigd op Menno van Coehoornplein 4 te Delfzijl en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934GT
  IT 's about HiRi
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming IT 's about HiRi is gevestigd op Fregatlaan 4 te Delfzijl en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934EV

  Woensdag 23 mei 2018

  Scheepvaartonderneming Ideaal B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap Scheepvaartonderneming Ideaal B.V. is gevestigd op Abel Tasmanplein 4 te Delfzijl en is actief in de branche Financiële holdings.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934GD
  Eems Dollard B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap Eems Dollard B.V. is gevestigd op Abel Tasmanplein 4 te Delfzijl en is actief in de branche Zee- en kustvaart (vracht- en tankvaart; geen sleepvaart).

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934GD
  Accretio B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap Accretio B.V. is gevestigd op Abel Tasmanplein 4 te Delfzijl en is actief in de branche Financiële holdings.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934GD

  Dinsdag 20 maart 2018

  Daisy's Bakery
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Daisy's Bakery is gevestigd op Strijker 6 te Delfzijl en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934NL

  Zaterdag 18 november 2017

  The Little Musthaves
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming The Little Musthaves is gevestigd op Stuurboordlaan 24 te Delfzijl en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934JN
  piano en orgelacademie
  Opgericht in september 2017

  De onderneming piano en orgelacademie is gevestigd op Cornelis Houtmanstraat 21 te Delfzijl en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934HD
  Lenting Advies
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Lenting Advies is gevestigd op Fregatlaan 14 te Delfzijl en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934EV

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Gea's Tekst
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Gea's Tekst is gevestigd op Snikkepad 17 te Delfzijl en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934PW

  Dinsdag 11 juli 2017

  Energie Project Support
  Opgericht in juni 2017

  De onderneming Energie Project Support is gevestigd op Rijksweg 71 te Delfzijl en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934PC

  Woensdag 7 juni 2017

  Dreu Montage
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming Dreu Montage is gevestigd op Tichelwerk 40 te Delfzijl en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

  Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934LC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Delfzijl-West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?