Bedrijven in Farmsum

Wil je weten welke bedrijven er in Farmsum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Farmsum.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Rovo B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Rovo B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 36 te Farmsum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Roustabout Caritas B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Roustabout Caritas B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 36 te Farmsum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BB Ship B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap BB Ship B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 36 te Farmsum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ella B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Ella B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 36 te Farmsum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meroy Caritas B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Meroy Caritas B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 36 te Farmsum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Voro B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Voro B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 36 te Farmsum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

N. Klooster
Opgericht in Mei 2024

De onderneming N. Klooster is gevestigd op Midscheeps 49 te Delfzijl en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Beauty Central B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Beauty Central B.V. is gevestigd op Rondeboslaan 35 te Farmsum en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

DogAbility
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DogAbility is gevestigd op Houtweg 48 te Farmsum en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Nino's Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Nino's Dienstverlening is gevestigd op Dijkrecht 41 te Farmsum en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

PolCam
Opgericht in April 2024

De onderneming PolCam is gevestigd op Ripperdastraat 51 te Farmsum en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 24 april 2024

Jainox
Opgericht in April 2024

De onderneming Jainox is gevestigd op Afwateringskanaal 109 te Farmsum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rumisol
Opgericht in April 2024

De onderneming Rumisol is gevestigd op Ripperdastraat 51 te Farmsum en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

La Torre Investments B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap La Torre Investments B.V. is gevestigd op IJzerweg 2 te Farmsum en is actief in de branche Financiële holdings.

Vaporblast.nl
Opgericht in April 2024

De onderneming Vaporblast.nl is gevestigd op Olderman 15 te Farmsum en is actief in de branche Overige reiniging.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement