Bedrijven in Verspreide huizen Lioessens

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Lioessens zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Lioessens.

Filter Filter

Maandag 24 januari 2022

Kelderman Veterinair B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap Kelderman Veterinair B.V. is gevestigd op Dyksterwei 4 te LIOESSENS en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Jan J. Holwerda B.V.
Opgericht in April 2020

De besloten vennootschap Jan J. Holwerda B.V. is gevestigd op Dyksterwei 2 te LIOESSENS en is actief in de branche Financiële holdings.

TH Agro B.V.
Opgericht in April 2020

De besloten vennootschap TH Agro B.V. is gevestigd op Dyksterwei 2 te LIOESSENS en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 1 april 2020

Holwerda Agro B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap Holwerda Agro B.V. is gevestigd op Dyksterwei 2 te LIOESSENS en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 21 februari 2020

Bouma maritieme service
Opgericht in Februari 2020

De onderneming Bouma maritieme service is gevestigd op Dyksterwei 19 te LIOESSENS en is actief in de branche Zee- en kustvisserij.

Maandag 10 april 2017

MD Holding B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap MD Holding B.V. is gevestigd op Dyksterwei 1 te LIOESSENS en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 20 juni 2016

Handelsonderneming Vogel & zn
Opgericht in April 2016

De vennootschap onder firma Handelsonderneming Vogel & zn is gevestigd op Dyksterwei 3 te LIOESSENS en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Donderdag 1 januari 2015

Maatschap I. Visser en A.P. Visser-Bosma
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap I. Visser en A.P. Visser-Bosma is gevestigd op Dyksterwei 19 te Lioessens en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Luu-Gro
Opgericht in April 2013

De onderneming Luu-Gro is gevestigd op Dyksterwei 15 te Lioessens en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen.

W. Dekema Schilderwerken
Opgericht in Maart 2013

De onderneming W. Dekema Schilderwerken is gevestigd op Dyksterwei 5 te Lioessens en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Frits Dijkstra
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Frits Dijkstra is gevestigd op Dyksterwei 7 te Lioessens en is actief in de branche Bouwtimmeren.

J.Heeringa
Opgericht in Februari 2015

De onderneming J.Heeringa is gevestigd op Dyksterwei 23 te LIOESSENS en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

Nanne Iedema B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Nanne Iedema B.V. is gevestigd op Grytsjewei 1 te Lioessens en is actief in de branche Groothandel in granen, ruwe tabak, oliën, zaden en veevoer.

Meer nieuws in Verspreide huizen Lioessens

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent