Bedrijven in Dongeradeel

Wil je weten welke bedrijven er in Dongeradeel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dongeradeel.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Installatietechniek Friesland B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Installatietechniek Friesland B.V. is gevestigd op Kamphusstrjitte 13 te Hantumhuizen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

D. Denkers Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap D. Denkers Holding B.V. is gevestigd op Kamphusstrjitte 13 te Hantumhuizen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Parvadi
Opgericht in December 2022

De onderneming Parvadi is gevestigd op Kloostersingel 1A te Dokkum en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

JJ Store
Opgericht in December 2022

De onderneming JJ Store is gevestigd op D R Camphuysenstr 8 te Dokkum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Djo's Salon
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Djo's Salon is gevestigd op Dokter Ruinenstrjitte 5 te Ee en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Van Slooten Opticiens Dokkum
Opgericht in Augustus 1977

De onderneming Van Slooten Opticiens Dokkum is gevestigd op Koornmarkt 11 te Dokkum en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

Batavium Media Agency
Opgericht in November 2022

De onderneming Batavium Media Agency is gevestigd op Hegebuorren 27 te Holwerd en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dockumer Furniture Company B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Dockumer Furniture Company B.V. is gevestigd op Bocksmeulen 35 te Dokkum en is actief in de branche Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

Barberstar
Opgericht in November 2022

De onderneming Barberstar is gevestigd op De Meeuwen 3 te Dokkum en is actief in de branche Haarverzorging.

Koophandel B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Koophandel B.V. is gevestigd op Bargemerk 1 te Dokkum en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Vitfier
Opgericht in November 2022

De onderneming Vitfier is gevestigd op De Zwaan 23 te Dokkum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Nijholt_zakelijk
Opgericht in November 2022

De onderneming Nijholt_zakelijk is gevestigd op Carpentier Altingstraat 46 te Dokkum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

KNIKSTUDIO
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma KNIKSTUDIO is gevestigd op Birdaarderstraatweg 15 te Dokkum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dagbesteding Jarla State
Opgericht in November 2022

De onderneming Dagbesteding Jarla State is gevestigd op F. Haverschmidtwei 2 te Foudgum en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Hellinga handelsonderneming
Opgericht in November 2022

De onderneming Hellinga handelsonderneming is gevestigd op Bonifatiuspolder 72 te Dokkum en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent