Bedrijven in Dongeradeel

Wil je weten welke bedrijven er in Dongeradeel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dongeradeel.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

KAYA Vloeren
Opgericht in Januari 2024

De onderneming KAYA Vloeren is gevestigd op Kalmusstraat 11 te Dokkum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dok99
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dok99 is gevestigd op Anjelierstraat 3 te Dokkum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

MoBaCo Dokkum B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MoBaCo Dokkum B.V. is gevestigd op Legeweg 33 te Dokkum en is actief in de branche Eventcatering.

Fa Oudshoorn Wetsens
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Fa Oudshoorn Wetsens is gevestigd op Dokkumerwei 4 te Wetsens en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Huiselijke creaties:
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Huiselijke creaties:"Kinderfeestjes in kleur". is gevestigd op Birdaarderstraatweg 27-30 te Dokkum en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Herstel Friesland
Opgericht in April 2013

De onderneming Herstel Friesland is gevestigd op Betterwird 2 te Dokkum en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

Massagepraktijk Dokkum
Opgericht in Mei 2008

De onderneming Massagepraktijk Dokkum is gevestigd op Hendoweg 3Unit 12 A te Dokkum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 23 januari 2024

JvM Tools & Transport B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap JvM Tools & Transport B.V. is gevestigd op De Koarte Bun 23 te IE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

MeBo Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2011

De besloten vennootschap MeBo Bouw B.V. is gevestigd op Hendoweg 16B te Dokkum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Olibarbers
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Olibarbers is gevestigd op Rondweg-Noord 84 te Dokkum en is actief in de branche Haarverzorging.

CityHunt
Opgericht in Mei 2022

De onderneming CityHunt is gevestigd op Meester Bruningstraat 1 te Dokkum en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

byAuk
Opgericht in Juni 2018

De vennootschap onder firma byAuk is gevestigd op Boterstraat 10A te Dokkum en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Zijlstra Verhuur V.O.F.
Opgericht in April 1995

De vennootschap onder firma Zijlstra Verhuur V.O.F. is gevestigd op Bocksmeulen 39 te Dokkum en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

JvM Partners Dokkum B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap JvM Partners Dokkum B.V. is gevestigd op Hogedijken 104F te Dokkum en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

MeBo Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap MeBo Vastgoed B.V. is gevestigd op Hendoweg 16B te Dokkum en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent