Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Dongeradeel

Wil je weten welke bedrijven er in Dongeradeel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dongeradeel.

In Dongeradeel zoek ik een:

  DDE Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap DDE Holding B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  JWBakker&GvandenBerg B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JWBakker&GvandenBerg B.V. is gevestigd op Nijbuorren 46 te Ternaard en is actief in de branche Financiële holdings.

  9145RMDongeradeelTernaardTernaard
  VvE Feije Heemstrasing/DN Radbodusstr. Dokkum
  december 2017

  De vereniging VvE Feije Heemstrasing/DN Radbodusstr. Dokkum is gevestigd op Feije van Heemstrasingel 1 te Dokkum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  9101AGDongeradeelDokkumDokkum Noord
  Woodconstruct B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Woodconstruct B.V. is gevestigd op Holwerterdyk 14C te Ternaard en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  9145RKDongeradeelTernaardVerspreide huizen Ternaard
  Agtereek Advies B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Agtereek Advies B.V. is gevestigd op Healbeamswei 4 te ANJUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9133DPDongeradeelAnjum - NoordoostVerspreide huizen Anjum
  Monsma Bouw B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Monsma Bouw B.V. is gevestigd op Tsjerkestrjitte 8 te Hantum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  9147BMDongeradeelHantumHantum
  Woodconstruct Factory B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Woodconstruct Factory B.V. is gevestigd op Holwerterdyk 14C te Ternaard en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

  9145RKDongeradeelTernaardVerspreide huizen Ternaard
  Monsma Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Monsma Beheer B.V. is gevestigd op Tsjerkestrjitte 8 te Hantum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  9147BMDongeradeelHantumHantum
  HANSELIEN B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap HANSELIEN B.V. is gevestigd op Lytse Wei 7A te Engwierum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9132LLDongeradeelEe - ZuidoostEngwierum
  Bohemianwebshop.nl
  november 2017

  De onderneming Bohemianwebshop.nl is gevestigd op Gysbert Japiksstrjitte 35 te Ternaard en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9145RTDongeradeelTernaardTernaard
  Jitse Kommery
  november 2017

  De onderneming Jitse Kommery is gevestigd op Legeweg 3 te Dokkum en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  9101MBDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken
  rijwielhandel Bouma
  november 2017

  De onderneming rijwielhandel Bouma is gevestigd op Oostmahorn 17 te ANJUM en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  9133DTDongeradeelAnjum - NoordoostOostmahorn
  Brass Repair Center
  oktober 2017

  De onderneming Brass Repair Center is gevestigd op Meidoorn 14 te Dokkum en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  9103SHDongeradeelDokkumDokkum Jantjeszeepolder
  Botma Pleats B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Botma Pleats B.V. is gevestigd op Butendykswei 27 te Engwierum en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

  9132EDDongeradeelEe - ZuidoostEngwierum
  AS Meubelen
  oktober 2017

  De onderneming AS Meubelen is gevestigd op Griene Wei 4 te Oosternijkerk en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  9137SBDongeradeelOosternijkerk - NoordwestOosternijkerk
  Pure Nature's Glow
  oktober 2017

  De onderneming Pure Nature's Glow is gevestigd op Uniastrjitte 30 te Ee en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  9131KHDongeradeelEe - ZuidoostEe
  Roman's Garage
  oktober 2017

  De onderneming Roman's Garage is gevestigd op Uithof 7-39 te Dokkum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  9101PNDongeradeelDokkumDokkum Betterwird
  G. Kooistra Metselwerken
  oktober 2017

  De onderneming G. Kooistra Metselwerken is gevestigd op Walddyk 4 te Dokkum en is actief in de branche Metselen en voegen.

  9101BKDongeradeelDokkumDokkum Hoedemakerspolder
  V.O.F. Vries Agro
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma V.O.F. Vries Agro is gevestigd op Munebuorren 7 te Engwierum en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  9132EGDongeradeelEe - ZuidoostEngwierum
  J.Westra Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap J.Westra Holding B.V. is gevestigd op Markt 4A te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101LSDongeradeelDokkumDokkum binnen de Bolwerken

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dongeradeel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk